Prima pagină APICULTURA GENERALA INTRETINEREA ALBINELOR

Discutii despre lucrari sezoniere,tehnici de ingrijire in diferite tipuri de stupi.Intretinerea familiilor de albine in cele trei tipuri mari de stupi...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

verificare

Mesajde paga » 20 Feb 2012, 18:11

ieri am fost la stupi, am facut un control si am verificat daca mai au turte...totul bine mai putin 5 stupi...golisera toata apifonda...am bagat alta la loc....din 31 nu a murit niciunul...la voi...cum este...sper ca bine...se pare ca va veni si primavara...in sfarsit
paga

Re: verificare

Mesajde catalin_viezure_6 » 20 Feb 2012, 19:25

paga scrie:ieri am fost la stupi, am facut un control si am verificat daca mai au turte...totul bine mai putin 5 stupi...golisera toata apifonda...am bagat alta la loc....din 31 nu a murit niciunul...la voi...cum este...sper ca bine...se pare ca va veni si primavara...in sfarsit

pe cate rame ai familiile ?
catalin_viezure_6

Mesajde badguy_goodguy » 20 Feb 2012, 20:42

catalin_viezure_6 scrie:pe cate rame ai familiile ?

Prietene, vezi ca asta e o intrebare cam grea... depinde cat de mult a strans familia...
badguy_goodguy

Mesajde catalin_viezure_6 » 21 Feb 2012, 02:14

badguy_goodguy scrie:

Prietene, vezi ca asta e o intrebare cam grea... depinde cat de mult a strans familia...

pffffffffffff ce tare sa sti ca nu stiam dar ce e aia apifonda ?? aaa ?
catalin_viezure_6

Mesajde paga » 21 Feb 2012, 11:45

catalin_viezure_6 scrie:
badguy_goodguy scrie:

pffffffffffff ce tare sa sti ca nu stiam dar ce e aia apifonda ?? aaa ?
se pare ca iti place sa faci misto....nu cred ca era cazul....dk nu iti convine ceva ,nu rasp.....cine te obliga?dar mai bine renunt sa mai zic ceva ....nu stiu dk merita...esti....penibil
paga

Mesajde paga » 21 Feb 2012, 11:46

catalin_viezure_6 scrie:
paga scrie:ieri am fost la stupi, am facut un control si am verificat daca mai au turte...totul bine mai putin 5 stupi...golisera toata apifonda...am bagat alta la loc....din 31 nu a murit niciunul...la voi...cum este...sper ca bine...se pare ca va veni si primavara...in sfarsit

pe cate rame ai familiile ?

le am de la 3 rame la 7 rame...pe 3 rame am 2 familii....cele mai multe pe 5-6 rame.
paga

Mesajde nicu has » 21 Feb 2012, 15:09

acum am facut un control sa vedem cum stau cu mancarea nici turtele care au fost puse pe 24 ian nu au fost mancate in totalitate doar jumate la unii deocamdata toti sunt prezenti
nicu has

Mesajde brianoo_bz » 21 Feb 2012, 18:18

astazi am prins timp frumos si am facut un control si adaugari de apifonda ; totul ok pana la ora actu :D ala fara mortalitati, se prezinta bine au consumat apifonda pusa pe data de 03.02.2012 aproape in totalitate puiet au toti
activitate maxima , cu umiditatea stau bine tinand cont ca nu am fund anti varroua (
brianoo_bz

Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR