kamy scrie:kamy scrie:kamy scrie:alt stupar scrie:Fumidil ????
oh, si mai vorbim de apicultura la nivel industrial...
nu ma dumiresti si pe mine cate familii aveti de ati scris de atatea ori albine.albine.albine,pe forum si va asigur ca oricate familii ati avea o sa bag mai multe la iernat
raspundeti va rog la intrebarea pusa ca sa nu raman cu impresia ca e vorba de alt stupar!
va rog nu va mai chinuiti sa raspund sa nu raspund,intrebarea nu e actuala,am gasit deja raspunsul pe care tocmai dumneatale l-ai postat.dar va rog faceti-va un serviciu nu mai sariti la beregata ca nu santem in jungla eu nu ma supar da dupa cum vedeti nici dator nu raman.eu discut la fel cu cel ce are un stup ca si cu cel ce are 1000,prostii poate sa spuna si unul si altul,lucruri bune la fel.iar ca sa spargi gheata cu capul trebuie sa ai un dram de nebunie sa iesi din tipare.
va raspund la orice intrebare tehnica sant in masura sa va raspund daca nu asta e invatam toata viata si tot nestiutori ne ducem.
o seara placuta!
MIHAI BALS scrie:cei 2-3 cm ii poti umple cu...o turta!
badguy_goodguy scrie:Imi raspunde si mie cineva, cei 2-3 cm pana la "sita" sunt o problema? Peste sita am carpe si cartoane... si chiar polistiren, izolare 100% totul taiat si inghesuit nemteste
badguy_goodguy scrie:In cazul in care totusi incep stimularea, cam cate kg de zahar ar trebui sa le ofer? Stiu ca exista un anume consum de kg de miere de albine in februarie/martie, insa nimeni nu a pus in calcul cum se schimba problema daca incepi sa stimulezi intens...
kamy scrie::?badguy_goodguy scrie:In cazul in care totusi incep stimularea, cam cate kg de zahar ar trebui sa le ofer? Stiu ca exista un anume consum de kg de miere de albine in februarie/martie, insa nimeni nu a pus in calcul cum se schimba problema daca incepi sa stimulezi intens...
![]()
" ...insa nimeni nu a pus in calcul cum se schimba problema ... "
POTI STIMULA INTENS DUPA PRIMUL ZBOR DE CURATIRE,depinde ce vrei sa faci in cazul asta vor fi in pomi inainte de salcam,consumul poate sa depaseasca 10 kg/familie pana la salcam,eu recomand apiinvartu care nu uzeaza albina,metoda simpla flacon deasupra 2 gauri de drosimea acului de seringa una sus una jos in pozitia culcat cand se golaste next.sa nu faceti prostia pe care am facut-o eu sa pune-ti in flacoane apiinvert imbunatatit cu feedbee.faina din produs in contact cu aerul face dopuri,am majorat faura si cand a dat caldura acurs in lada si s-au cam naclait si imputinat albinele.daca folositi inlocuitori de polen e cel mai bine in turte,zaharul conserva componentele.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 40 vizitatori