Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Muzica Crestina

Mesajde modigliani » 26 Feb 2012, 00:16

Si minunatii baieti de la GREGORIANS ne indeamna catre ...... UN MOMENT DE PACE sufleteasca :

Dar in maniera lor inconfundabila ne avertizeaza ca ....... NE-AM PUTEA PIERDE CREDINTA !

modigliani

Mesajde modigliani » 26 Feb 2012, 00:22

Si , DOAMNE , ..... atat de mult te evocam si te cautam ....... incat ne lipsesti mai mult decat oricine ! Te cautam in muzica , in discutii , in dileme si-n pareri , in certuri si-n impacari , in vise si-n suflete treze , in ganduri si-n trairi , ...........

Ne-am dori ..... SA FI AICI si sa ne iei de maini , sa ne arati ...... CALEA !!!!

modigliani

Mesajde Ioan Guist » 26 Feb 2012, 00:34

Pictore,
Multumesc.

Ba, astia chiar sunt buni.De Gregorian nu am stiut.Multe nu stiu.Stiu!!
Acum trebuie sa ma rog de fetele mele sa-mi faca un stick cu astia pentru ...masina.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde modigliani » 26 Feb 2012, 00:35

Despre secolul XXI s-a afirmat ca va fi unul religios profund sau ..... deloc . Dar in ce fel se va fi putand percepe religia , acceptand prima varianta , nu s-a afirmat nimic ....... Doar faptul ca nu va mai fi aplicata ca pana acum .

Eu ma simt , ..... imi place sa ma consider , ..... unul dintre "purtatorii" acesteia dintr-un secol intr-altul . Si-o fac asa cum ma pricep si cum simt in mine . Nu ma judecati prea aspru . Ganditi-va doar c-o am in mine . ...... Asa cum simt si pot :

.............................................................

Ioan Guist scrie:Pictore,
Multumesc.

Ba, astia chiar sunt buni.De Gregorian nu am stiut.Multe nu stiu.Stiu!!
Acum trebuie sa ma rog de fetele mele sa-mi faca un stick cu astia pentru ...masina.

Dau eu stick-ul ..... blank ! Las pe fetele tale sa-l incarce cu ce vrei tu ! Berea o dai tu ?

Plusez , na !

modigliani

Mesajde modigliani » 26 Feb 2012, 00:45

Ori c-o iei tu-nspre Bucale , ori ca vin io-nspre Cisnadie , ori ca ne-om vedea pe Dunare la vara , ....... pe drum e de ascultat asta ( cu pedala-n "blana" !) . Nu de alta , da' sa-l avem pe Dumnezeu cu noi si sa ni se para drumul ..... mai scurt ........

modigliani

Mesajde modigliani » 26 Feb 2012, 14:33

Can somebody ..... bring me back to life ?

..... someone who wants to live forever ......

'cause is time for ..... the wind of change ....... ( what a change !!! )

modigliani

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 28 Feb 2012, 01:40

- Cristi, felicitări pt inițiativă. Nu te lăsa intimidat de toți ciufuliții :D . Succes !

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde catalin.profiri » 28 Feb 2012, 04:16

„În conformitate cu Sfintele Scripturi, capătul posibilităţilor umane este frecvent locul de întâlnire cu Dumnezeu.”
catalin.profiri

Mesajde catalin.profiri » 28 Feb 2012, 07:37

„În conformitate cu Sfintele Scripturi, capătul posibilităţilor umane este frecvent locul de întâlnire cu Dumnezeu.”
catalin.profiri

Mesajde catalin.profiri » 28 Feb 2012, 07:43

catalin.profiri

Mesajde catalin.profiri » 28 Feb 2012, 07:44

catalin.profiri

Mesajde catalin.profiri » 28 Feb 2012, 07:45

catalin.profiri

Mesajde catalin.profiri » 28 Feb 2012, 07:50

(ooofff si daca ma mananca degetele)
si daca va plac americanii...
catalin.profiri

Mesajde catalin.profiri » 28 Feb 2012, 07:52

catalin.profiri

Mesajde ANITEI » 28 Feb 2012, 14:16

" Luaţi seama, dar, la felul cum ascultaţi; căci celui ce are, i se va da; dar celui ce n-are, i se va lua şi ce i se pare că are.” Luca " ISUS HRISTOS
ANITEI

Mesajde cristi_vidican » 28 Feb 2012, 15:01

[quote="LUPU' ALBINELOR"]- Cristi, felicitări pt inițiativă. Nu te lăsa intimidat de toți ciufuliții :D . Succes !
Multumesc pentru incurajare. Apreciez gandurile scrise de tine sa stii ca pt mine conteaza. Am observat ca atunci cand vrei sa faci ceva bun, iti trebuie putere sa depasesti momentele grele care vin inevitabil in cale.
Stiu ca am deschis un topic controversat pt ca fiecare vedem diferit muzica si muzica religioasa. Eu de exemplu nu sunt de acord cu toata muzica neoprotestantilor. Ma consider mai conservator, mai potolit. Dar, respect gustul si parerea fiecaruia.
Singura rugaminte pe care o am este sa postam aici muzica care are legatura cu crestinismul prin mesajul ei. Macar atat sa ne fie limitele.
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE