ilalexandru scrie:Silviu din cate inteleg eu, tu ai stupii impartiti pe doua vetre. Nici una nu se afla in localitatea ta. Nici una nu se afla pe terenul pe care ai facut proiectul. Daca e asa...cred ca s-ar putea sa ai probleme. Chiar daca ai placute pe stupi. Ai facut 141 sau 112? Depinde mult si de ce masura ai accesat. Ai hartii pe familii de albine? La mine distanta intre vatra si terenul din proiect este de vreo 400 m linie dreapta. Dar in cazul tau...vine ala acasa sa te verifice si tu te apuci sa-l plimbi prin judet....e cu problema.
Da, pe doua vetre si niciuna in localitatea mea. Am accesat 112, am contracte de vanzare-cumparare pe toate familile si placute pe ei! Doar ca nu am apucat sa ii mut, a venit frigu. Chestia este ca eu am incheiat contractele de vanzare-cumparare pe 4 octombrie, si in contract specifica, ca familile si stupii aferenti vor (si subliniez) mutate pe terenul cumparat ca vatra de stupina din punctul de.. Terenul este cumparat inaintea famililor de albine! si ... ma gandesc la o alta chestie, as vrea sa merg sa vorbesc cu domnii de acolo, daca se poate sa ma verifice in a 2 a sesiune! asa am mai auzit...