genutzu scrie:..eu am vazut de ca a murit aceasta familie. Pot da raspunsul , darrrrrrr nu stiu de ce nu adaugi si lipsa hranei. sau vroiai sa zicem noi de ce a fost consumata mai multa????
Da ce nenea Genutzu esti incepator ???
genutzu scrie:..eu am vazut de ca a murit aceasta familie. Pot da raspunsul , darrrrrrr nu stiu de ce nu adaugi si lipsa hranei. sau vroiai sa zicem noi de ce a fost consumata mai multa????
paul scrie:genutzu scrie:..eu am vazut de ca a murit aceasta familie. Pot da raspunsul , darrrrrrr nu stiu de ce nu adaugi si lipsa hranei. sau vroiai sa zicem noi de ce a fost consumata mai multa????
Da ce nenea Genutzu esti incepator ???Numai incepatorii trebuie sa-si dea cu parerea !A specificat Adrian ,doar cei cu maximum 2 iernari in CV !
proapis13 scrie:Fam trintorita iar in lipsa matcii papat tot la blana,si au tinjit pina si-au dat duhul![]()
A doua cauza posibil lipsa indestulatoare si deficitara a hranei;mana+lipsa polen
A treia cauza posibil ca apicultorul sa fi sarit peste aceasta familie la controlul de toamna![]()
In final,eu unul merg pe prima varianta.Se da premiu ceva??
salve
alt stupar scrie:Ma asteptam sa vad putin mai multa ”implicare” din partea baietilor de deschid zilnic noi subiecte cu intrebari puerile...
o murit de la datu cu tifla pe forum a apicultorului,de la principul ca numai natural trebuie hranite si discutam de apicultura industrializata fara fumidil ,n-a fost cine sa dea la manivela sa-nceapa un cules natural,de la cauza la efect a ramas pe puiet si-a murit de foame!ba mai mult s-ar putea in ultima faza sa se fi hranit cu ultimele rezerve de pastura,posibil oleaca de stres ca raman fara mancare fapt care mareste consumul,matca tanara,dar un examen de laborator ar lamuri pe deplin situatiunea! ma scuzati erea doar pentru incepatori,dar si io am decat o iarna pe forum!
proapis13 scrie:Si premiull pt raspunsul corect dat de cei cu mai mult de 2 iernari il dai la Tirg la Faget???![]()
salve
trantor scrie:Ma mai gandesc daca il impart cu tine?
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori