De ce au crescut temperaturii in unii stupi daca albinele mele inca nu au oua sau puiet de care sa aiba grija? cred ca au avut mai demult in ianuarie, dar acuma nu mai au.
Cresc sau nu puiet momentam?
badguy_goodguy scrie:De ce au crescut temperaturii in unii stupi daca albinele mele inca nu au oua sau puiet de care sa aiba grija? cred ca au avut mai demult in ianuarie, dar acuma nu mai au.
Cresc sau nu puiet momentam?
ilalexandru scrie:Se unde stii ca au crescut temperatura? De unde stii ca nu au puiet acum? In acest moment toate familiile trebuie sa aiba puiet. Daca nu au...e de rau
badguy_goodguy scrie:Deci , daca nu face nimeni o poza...sau o filmare eu nu va cred
catalin_viezure_6 scrie:badguy_goodguy scrie:Deci , daca nu face nimeni o poza...sau o filmare eu nu va cred
http://www.proapicultura.ro/calendarul/ ... ruarie.htm
aurelt60 scrie:Din punctul meu de vedere ...daca ai desfacut cuibul sa vezi cu ochii tai oole sau larvele este posibil sa fi racit cuibul si sa moara puietul. Daca ai facut-o din curiozitate sa nu o mai faci. Pe mine un om batrin m-a invatat ca se umbla in cuib atunci cind se va sta in curte inbracat in tricou. In rest sa i-ti ajute dumnezeu sa nu fie asa.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Balian, Cristian IONITA, stefanescu şi 44 vizitatori