oltenasu scrie:Mucegai aveam pe peretele opus celui unde se formase ghemul. Nu stiua acum daca mucegaiul a aparut dupa moartea albinelor sau inainte. Care sa fi fost cauza mortalitatii??
alt stupar scrie:Pete ?
ia poftim pete. De ieri, fotografiate astazi dimineatza:
Nebunu_R scrie:sambata au fost 10 grade la soare si duminica vre-o 8. nu au avut zbor de curatire de la inceputul lui ianuarie. sa imi fac griji?
mariusvs scrie:albinele mele nu au facut zbor de curatire, din 4 decembrie. ma cam nelinisteste faptu asta, mai ales ca, unii dintre familii la temperatura de 0 grade, ghemu nu e strans, e rasfirat. ami puteti da o explicatie, de ce ? mentionez ca leam pus si turte cu serbet, protofil, ceapa si lamaie, numai ca unii erau la fel rasfirati cand leam pus turta, la o temperatura 3 4 grade. exemplu: 1 dintre familii la o temperatura de -10 grade ghemu era rasfirat. cine poate sami explice? multumesc anticipat.
teinegru64 scrie:Salut Congo.Banuiesc ca suntem vecini.Daca e asa ...stai linistit.Am incredere in trantorii mei....doar daca in urmatoarele doua saptamani le vei scuti de piure de cartofi si salata de sfecla rosie.....
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 25 vizitatori