Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA TRATAMENTE NATURISTE PENTRU ALBINE SI STUPARI

Discutii despre folosirea tratamentelor naturiste in combaterea diferitelor boli , la oameni si albine
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Apiterapir-azi..boala de ochi...un sfat

Mesajde gica.mosu » 06 Mar 2012, 21:12

In-1997 baiatul meu (21 ani) O- st probleme,dupa 10 zile (trat cu predinson) a cazut si O-- dr si:
-analize, trat ,tomograf comp+RMN la n spitale si doctori mari diag-atrofie optica (pensionar gr-1)
In-2007 sotiea( 52 ani) O- st probleme, dupa 11 luni si O- drept si ac t raseu diag-neuropatie optica,
pensionar nevazator gr-1(o analiza-toxoplasmoza=nerv optic afectat de un micrb de la pisica)
In ac perioada am mai consultat alti doctori ,trat homeopatice,bioenergie,multi preoti si...slujbe
(deoarece am legat ac doua necazuri de moarte mamei- la baiat si moartea fratelui meu 47 ani la sotie)
banuind ca ar pute fi si mina rea(boala de ulcica) toate fara nici un rezultat.In concluzie accept orice sfat,
s-au o parere pertinenta...multumesc frumos-mosu (tel-0740-582771)....SI inca ceva sa nu treaca nimeni
prin ce-am trecut...eu,dar asta-i viata mergem inainte cu bune si rele....SANATATE la toti-Mosuuuu!!!!!!!
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Înapoi la TRATAMENTE NATURISTE PENTRU ALBINE SI STUPARI