vezi ca s-a terminat zapada mai este la munte poate n-ar strica sa faci provizii?
catalin.profiri scrie:ce turte proteice cand n-am avut zbor de curatire de nu stiu cand.... si se pare ca nici nu vom avea in urmatoarele saptamani....
badguy_goodguy scrie:catalin.profiri scrie:ce turte proteice cand n-am avut zbor de curatire de nu stiu cand.... si se pare ca nici nu vom avea in urmatoarele saptamani....
Cum de ? Nu e insorit la tine?
Eu de o saptamana incoace am un zbor de curatire foarte lent...mereu ies afara (in numar mic si mediu as pune, nu maxim) , isi fac treburile si se pun inapoi in stup.
Sau unele mor in zapada... la 10-15 metri de stup ...
la mine nu mai e zapada si zboara mai mult sau mai putin in fiacare zi sa-si faca nevoile,polen n-am urmarit inca dar a fost destul de rece ,daca se-ncumeta sa plece adio!
iulyan_milo scrie:As vrea sa fac stimulare descapacind rame in cuib. Ce metode imi recomandati? Ma gandeam sa descapacesc din mierea aflata in apropierea puietului.
iulyan_milo scrie:As vrea sa fac stimulare descapacind rame in cuib. Ce metode imi recomandati? Ma gandeam sa descapacesc din mierea aflata in apropierea puietului.
Leon scrie:Salutari,ce parere aveti de hranirea de completre cu miere de mana in aceasta perioada?
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 26 vizitatori