catalin_valenii scrie:Foloseste cineva in tratamentul varoozei solutii antiparazitare din farmaciile veterinare folosite pentru oi, vaci,etc si care contin ca substanta activa Amitraz-ul?
dogvet scrie:Proapis 13 ,concernul se numeste INTERVET,treaba cu contractele nu exista pt ca are direct distribuitor Romania si da,se gaseste in farmacia veterinara ca produs antiparazitar de uz extern.Salut !
proapis13 scrie:vezi ca se gaseste in ungaria si la aca marghita dar daca vii la Blaj sigur gasesti si io trebuie sa iau c-am folosit de la un vecin si anu asta la mine-i randu sa cumpar!
kamy scrie:catalin_valenii scrie: Cum foloseati Taktic?in amestec cu gaz lampant daca vreti sa scoata fum pt trahee,dar eu folosesc cu apa 8-10% care se transforma in abur da nu e inventia me,e a lui Jeig Ervin din Abram BIHOR,din cate stiu el si face aparate din lampa de gaz,chiar a esperimentat si racitor sa raceasca aburul,cred ca afost primul care a testat incalzirea electrica la stupi prin optzeci si ceva!/quote]
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori