Bine ai venit mai Adi!!! Te asigur inca odata ca nu am glumit, eu nu mi-am facut prieteni, nici nu o sa-mi fac de teama sa nu dezamagesc sau sa fiu dezamagit, fapt ce va duce la ura. Chiar daca esti mai tanar decat mine, pt mine ai fost si ramai un model [ nu numai ca stupar]l, si acest lucru nu ma opreste nimeni sa-l spun. Daca am ceva sa-ti reprosez, este faptul ca muncesti cam mult, dar daca tu consideri ca se merita, asta e. Am mai spus si repet acu ; nu-mi place sa
perii umeri pe care nu sunt scame, dar nici sa fiu periat .
Sunt surprins ca nu mai bestelit [si mi-as fi dorit], acolo nu-i bine, acolo trebuia asa, dalta se ascunde cand faci poze, ca nu e Miss.....

[ ma-i prins, cu dalta chiar am vrut sa arat ca am, ca am primit-o cadou].
Matca ce a pontat pe ramele acelea am luat-o din ,,copac'', nu stiu ce s-a intamplat cu ea asta vara [,,experienta'' stuparului, cred ca nu am departat suficient ramele, cand le-am scos si am strivit-o]. A aparut alta s-a imperecheat tarziu a pontat pana la sfarsitul lui septembrie, si a inceput ponta in prima decada a lunii ianuarie.Familia nu a luat turta[ pusa la bo{u}tic] nici anul trecut nici anul acesta, a iesit prima la zbor de curatenie, pleaca dis de dimineata la cules, ce zici e de bine sau de rau?? Am uitat sa spun, asta toamna a cantarit cu cca 5kg mai mult decat ceilalti doi, fiind cam la acelasi nivel. Daca ai ceva de comentat, despre acest lucru, da-i drumul daca nu ai timp las-o asa.
Hai ca m-am dat cu vorba, si stii cum e cu ,,vorba multa''.
Adi, ce-mi doresti tu mie acelasi lucru sa-ti dea Dumnezeu tie si familiei tale!! C.B