Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

intrebare despre pavilioane

Mesajde dumy academy » 10 Mar 2012, 20:16

am gasitt un pavilion de vanzare cu o capacitate de 60 de stupi verticali imatrculat cu itp_ul expirat ....acest pavilion spre surprinderea mea il vinde doar cu 1000 de euro fix dar problema este ca directia este pe capete de bare ......ma las la sfatul vostru , apicultorii mei dragi ......e vreo problema la rar sau cand pleci cu el in pastoral cu capetele aceste de bare>?
intradevar in pavilion pe langa cei 1000 de euro cat cere pe el mai trebuie bagat kam 1500lei maxim ,,,,,pe vopsea cauciucuri etc.....
acest apicultor il vinde pt k numai are stupi de 3 ani i a vandut sh i a ramas pavilionul.....
dumy academy

Re: intrebare despre pavilioane

Mesajde nicu has » 10 Mar 2012, 20:21

buna nu este nicin o problema ca este pe capete de bara dar cred ca este mai greu de manevara dacat cel cu rulment de peridoc numai bine
nicu has

Mesajde dumy academy » 10 Mar 2012, 20:46

da asa este cum spuneti dvs ....nustiu ce sa fac sa l iau sa nul iau....astept sa imi bage banii pe masura 141 mai am de semnat decizia de finantare ...sh atat in rest toate actele sunt facute de mult.....am proiectul din iunie 2011 ......kred k o sa l cumpar,,,,,,,
dumy academy

Mesajde eucondruz » 10 Mar 2012, 20:54

Mai pui inca vreo mie de lei si de la dezmembrari sau de la o remorca veche, iei si pui un peridoc.(Cel mult 1000 cu manopera cu tot). E mult mai usor de manevrat in locureile inguste si curbele, in scurt ,din padure. In camp n-ar fi o problema, dar in padure in mod sigur vei intampina greutati.
Ultima oară modificat de eucondruz pe 10 Mar 2012, 22:16, modificat de 2 ori în total.
eucondruz

Mesajde nicu has » 10 Mar 2012, 21:16

pavilionul este la un pret destul de bun dacava pica bine luatil si pe parcurs mai schimbati cate ceva
sanatate
nicu has

Mesajde dumy academy » 10 Mar 2012, 21:22

aveti dreptate pt un inceput e bun sh un pavilion de acesta pe capete de bare.....daca merge bine afacere am sa imi iau unu mai bun... :D
dumy academy

Mesajde nicu has » 10 Mar 2012, 21:31

acum depinde ce zona aveti daca terenul este ok puteti sa nu mai modificati nu sunteti singurul cara detine un pav. pe capete de bara si se descurca intradevar la curbe sau intoarceri in loc este mai greu de manevrat dar cred ca o sa descurcati
bafta va doresc si asteptam si poze cu pav. eu am dat 1000e pe unu de 24 de fam
cam asa arata
Fişiere ataşate
38834026_GDXGFFQJA.jpg
pav
38834026_GDXGFFQJA.jpg (16.43 KiB) Vizualizat de 8924 ori
nicu has

Mesajde dumy academy » 10 Mar 2012, 21:51

acesta care l am gasit este mult mai mare are 60 de locuri pe vertical cu cabina de extractie ,,,imatriculat dar are itp expirat de 3 ani.....cuciucurile trebuie schibate ks coapte crapate sh vopsit ....sh retusat....pe aici pe ...colo :D
in rest e ok din punct de vede.....kand am sa l cumpar am sa pun poze cu el astept bani de la U.E, pe 141...nu il cumpara nimenea k nu stie aproape nimeni k il vine acel apicultor nu a pus anunturi cu el de ,,vanzare,, :)
dumy academy

Mesajde eucondruz » 10 Mar 2012, 22:21

Daca e rentabil si esti hotarat "agata-l" cu o arvuna cu chitanta ,p.v. sau alta varianta.
eucondruz

Mesajde cristi arad » 11 Mar 2012, 15:03

dumy academy scrie:am gasitt un pavilion de vanzare cu o capacitate de 60 de stupi verticali imatrculat cu itp_ul expirat ....acest pavilion spre surprinderea mea il vinde doar cu 1000 de euro fix dar problema este ca directia este pe capete de bare ......ma las la sfatul vostru , apicultorii mei dragi ......e vreo problema la rar sau cand pleci cu el in pastoral cu capetele aceste de bare>?
intradevar in pavilion pe langa cei 1000 de euro cat cere pe el mai trebuie bagat kam 1500lei maxim ,,,,,pe vopsea cauciucuri etc.....
acest apicultor il vinde pt k numai are stupi de 3 ani i a vandut sh i a ramas pavilionul.....

apar anumite probleme:
ai cu ce i-l transporta?
vezi inainte daca gasesti piesa care o doresti pt el
ai culesuri mai mari sau mai mici in zona? - nu are rost duci 60 stupi la 5ha salcam, intelegi ce vreau sa zic
cristi arad

Mesajde CATALIN » 11 Mar 2012, 15:12

daca omu la folosit si a fost bun nu vad de ce pt u ar fi o problema mai ales la pretu asta pana la urma e pavilion nu raba sa tractor eu zic ca se merita si ca e super afacere
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde dumy academy » 11 Mar 2012, 17:33

asa m am gandit sh eu k ar fi o afacere rentabila cu el ,,dar capetele de bara de unde le pot cumpara?
,,pun pariu ks duse.......sh numai rezista mult....trebuie schimbate...
dumy academy

Mesajde dumy academy » 11 Mar 2012, 17:34

nu il am nici cu ce il tracta dar am un vecin care are un camion Raba doar el ma poate tracta la culesurile principale.....pt ce ma descurc eu cu el sau cu vecina :lol: ;)
dumy academy

Mesajde CATALIN » 11 Mar 2012, 18:46

pune si u la avatar localitatea......cat despre capetele de bara le poti lua de la depozite din astia de fier vechi la me aici in craiova e imposibil sa nu gasesti ceva am impresia insa ca cu niste mici modificari poti pune si alte capete de bara ial u la mesterit cai dai de cap
CATALIN

Mesajde aurelt60 » 11 Mar 2012, 20:01

Pentru...... dumy academy ...ai grija ce cumperi ...eu sint sofer profesionist si i-ti zic sa te informezi la o statie ITP deoarece daca are bari de directie erau ermorci agricole ce nu aveau drept de circulatie pe drumurile publice...remorca trebuie sa fie cu piridoc...dar poate s-a modificat legea si ce spun nu mai este valabil. Pretul este bun dar sa nu iei plasa...mai intreaba.
Ai grija ce iti doresti pentru ca este posibil sa se indeplineasca!
aurelt60

Mesajde CATALIN » 11 Mar 2012, 20:09

pai ce plasa sa ia daca omu zice ca are itp expirat asta inseamna ca are carte certificat nu are cum sa se compare cu o remorca plus d asta atat timp cat el merge cu actele rezolvi u cumva sa fim seriosi
CATALIN

Următorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE