Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

inceput de drum

Mesajde mada_burezoiu » 03 Mar 2012, 00:49

salutari domnilor!
sunteti amabili sa ma sfatuiti si pe mine daca gresesc prin achizitionarea a 20 roi de albine,in cazul in care posed cunostinte minime despre apicultura?
de fapt anul trecut am petrecut cateva zile alaturi de un apicultor cu ceva experienta si am prins drag de aceste vietati si am de gand sa ma reprofilez din mecanic,apicultor insa mi-e teama sa nu fac vreo greseala .in prezent urmez cursurile de apicultura incepand cu luna februarie si am citit si vreo doua cati
va rog a ma sfatui cat mai sincer!
va multumesc anticipat !
mada_burezoiu

Re: inceput de drum

Mesajde eucondruz » 03 Mar 2012, 01:00

Daca nu te bazezi pe ce stii ,e bine, cu cei 20 de copilasi ,sa te alaturi apicultorului cu experienta ,ca el e vinovat ca te-a intepat cu acest venin(microb) de care n-o sa scapi usor.
Fii binevenit la ingrosarea randurilor de apicultori si mult succes! :roll:
eucondruz

Mesajde nicu has » 03 Mar 2012, 09:31

buna daca ai ceva cunostinta este bine ,dar incearca sa tii legatura cu apicultorul de la care ai invatat ceva o sa-ti fie de ajutor bafta
nicu has

Mesajde dorindafi » 03 Mar 2012, 15:02

:mrgreen: vei reushii
ceace ai citit itzi va folosii atunci cand te vei adresa acelor care au bunavointza sa-tzi spuna

ps nu ezita sa intrebi shi pe cel cu multzi , shi pe cei cu putzini stupi ca vei avea de-nvatzat de la totzi
vei reushiii :mrgreen:
dorindafi

Mesajde mada_burezoiu » 03 Mar 2012, 22:48

va multumesc pentru incurajari,inseamna mult pentru mine si respectivul apicultor este dispus sa-mi impartaseasca cunostintele sale. ba chiar mai mult
mi- imprumutat 15 cutii pe 10 rame cu cat de 1/2 dintre care 5 sunt populate cu familii de albine si o sa mai cumpar 10 cutii noi pe care as vrea sa le populez
dupa culesul de salcam numai ca in zona de unde sunt eu se gasesc cam greu roi de albine deoarece majoritatea au accesat fonduri si trebuie sa-si faca ei un anumit numar. ma puteti indruma in aceasta problema? :roll:
mada_burezoiu

Mesajde eucondruz » 11 Mar 2012, 02:58

Intra pe forumul vechi la anunturi,vanzari material biologic. Poti gasi ceva in zona ta care nu e trecuta in avatar si nici in profil.
Succes!
eucondruz

Mesajde aurelt60 » 11 Mar 2012, 20:15

Salut mada...bine ai venit ...vizavi de intrebare i-ti zic ce mi s-a spus de un stupar batrin ce avea cam 150 de stupi cind i-am spus ca vreau sa incep si eu stuparitul dar poate nu stiu chiar totul...... bai tata pune si incepe cu citi vrei ca altfel nu vei stii niciodata ce ai de facut... cu bune sau rele nu poti decit sa inveti tot ce trebuie este sa nu te descurajezi si cind nu stii ceva intreaba si ti se va raspunde. Multa bafta.
Ai grija ce iti doresti pentru ca este posibil sa se indeplineasca!
aurelt60

Mesajde eucondruz » 11 Mar 2012, 20:54

eucondruz scrie:Intra pe forumul vechi la anunturi,vanzari material biologic. Poti gasi ceva in zona ta care nu e trecuta in avatar si nici in profil.
Succes!

Si pe acest forum gasesti la anunturi.
eucondruz

Mesajde sorinmob » 11 Mar 2012, 21:05

bine ai venit. vezi ca ai in babeni un apicultor de valoare.nu-l cunosc personal dar am vazut ca are cunostinta.
Toti oamenii se aseamana prin cuvinte, numai faptele ii deosebesc.
sorinmob

Mesajde nae » 12 Mar 2012, 18:08

Salut Mada (Madalin ? ).
Succes in apicultura dar si in mecanica ,e devreme sa ''virezi'' .
Bafta !
nae

Mesajde jenica67 » 12 Mar 2012, 23:50

Bine ai venit pe forum, si nu evita sa intrebi tot ce vrei sa afli, ca sigur vei fi ajutat. Ca sa te incurajez, sa vezi cat de multe o sa aflii, iti spun un banc cu Bula.
Intr-o zi Bula mergea cu taicasau si maicasa cu caruta spre capitala, vezi doamne la oras. Si cum se aproiau ei, numai ce vede pe stanga, un camp betonat cu multe avioane, si intreaba : ce este tata aici ? Taicasau nu stiu bai. Merg ei mai departe si vede in dreapta, o cladire inalta, cu un varf ascutit si iara intreaba : ce este tata aici ? Taicasau nu stiu bai. Merg mai departe si trec pe sub o poarta mare constrita si iara intreaba : ce este tata aici ? Taicasau nu stiu bai. Mamasa sare pe el cu gura si ii zice, lasa-l ma pe taicatau in pace sa fie atent, nu vezi ca conduce printre atatea masini ? La care taicasau zice : lasa ma copilul sa intrebe ca asa afla. :lol: :lol: :lol:
jenica67

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR