Badea Alin scrie:Să înțelg că esti din Mehedinți, localitatea Vrancea. Pune localitatea la avatar să nu te i-a lumea la șuturi.
Eu zic să nu-ți fac probleme de puiet, pentru că dacă nu a crescut până acum (datorită timpului nefavorabil) înseamnă că albina este mai puțin uzată și trăiește mai mult. Important este ce-o să urmeze. După cum se anunță vremea pe la noi, dacă le stimulăm cu ceva proteină probabil că o să „explodeze” în câteva zile! S-ar putea să greșesc, dar ... părerea mea!
Asa este. De fat sunt din Severin, stupina este la Vrancea. O sa incerc sa caut cum sa fac aceasta setare.
Sunt nou membru al forumului (asta nu inseamna ca nu ati fost cititi pana acum

)
Referitor la ponta, ma gandesc ca introducerea de turte proteice, acum, este oarecum nejustificata, mai ales ca de afara a cam incept sa vina polen, putin. (Branduse, viorea si alun, cred). Mai mult, am folosit cateva turte proteice feed-bees, cred (s-ar putea sa ma insel asupra denumirii exacte a produsului) de care albina nu s-a atins. Asta sapt care tocmai ce a trecut. Aportul extern de polen, in mod natural, asa cum ii place familiei, poate fi un declansator major pt ponta. ramane de vazut sapt aceasta. Problema este insa ..vantul, bate la noi ca la nebuni!!! Pe Dunare, imaginati-va..