Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Un om liber

Mesajde aurelt60 » 26 Feb 2012, 12:41

Simbata 25.02. 2012 a fost zi cu soare si la toti stupii au iesit albinele la zborul de curatire... am fost bucuros ca toti stupii sint bine. Astazi 26.02. 2012..am deschis gratia si am tras afara albinele moarte cu un cirligut facut din sirma...am constatat ca mortalitatea este in cotele admise ...la tuti stupii am gasit amestecata cu albina moarta si capaceala ceea ce inseamna ca au trecut pe rezervele de pe coroana sau de la marginea cuibului.Sper ca in zilele urmatuare sa mai fie ferestre pentru zbor. Spuneti daca ati facut si voi asemenea operatii si ce ati constatat?
Ai grija ce iti doresti pentru ca este posibil sa se indeplineasca!
aurelt60

Re: Un om liber

Mesajde aurelt60 » 19 Mar 2012, 18:42

Astazi am pus in stupina 6 capcane pentru muste si viespi si am ramas uimit cite muste au intrat in citeva ore, ba chiar si citiva viespi, asta inseamna ca da randament foarte bun. Transmit tuturor colegilor sa puna deja capcane si sigur vor fi surprinsi de randament. Pentru colegii care intrebau de amestecul ce se toarna in recipientul capcanei; un cm. de apa sau bere (eu folosesc bere rasuflata) un cm.de otet si o lingurita de zahar ..... mentionez ca in capcana nu intra decit muste si viespi....albinele nu agreaza mirosul de otet(este posibil sa intre din gresala o albina dar la mine situatia asta a fost de o albina in tot sezonul de vara)
Ai grija ce iti doresti pentru ca este posibil sa se indeplineasca!
aurelt60

Anterior

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?