de gomo » 21 Mar 2012, 21:57
Salutare BUNKA sper ca nu te deranjeaza si traducerea la acest subiect (stupina din rusia)
INTRODUCERE a filmului "prisacă Khomich"
În acest film vă va întâlni cu 18 ani de experienţă în conţinutul de colonii de albine în stupi cu secţiunea dvenadtsatikorpusnyh interioara 300 * 300 * 108 mm, în fiecare caz. ID articol Bryk revista "Apicultura» № 1-92g se referă la un design imbunatatit prezentat la stup, cunoscut sub numele de aici, "Alpine", de Roger autor Delon.
Modul în care conţinutul de colonii de albine în stupi acest design diferă de la convenţional la partea de simplitate.
Stup are un volum de 120 litri, precum şi toţi stupii standard. Vă permite să includeţi apte de muncă albine greutate de 6 kg şi mai mult. Aceasta diferă de toate stupi care produce toate tipurile de produse apicole, folosind acelaşi tip de corp şi de stup cadru. Este obligatoriu ca organizarea de straturi, pentru a evita roire, şi garantată de a fi un succes. Filmul prezinta o modalitate simpla de a bara de sudat formă de fagure cadru nu a fost aplicat anterior. Rezolvată iniţial problema cadrului de pompare extragerea mierii că albinele sunt, uneori, lipite de zidurile clădirilor, organizarea de straturi, de ieşire de femele, alimentare în primăvară prin intermediul ochiurilor de plasă, fără cabluri de alimentare, precum şi alte tehnici care dau prioritate la stup de Roger Delon. Dupa ce a vazut filmul nostru, desene, examinarea cererii de film despre modul în care conţinutul de colonii de albine în stupi Roger Delon, veţi evita multe erori, costurile pe care am confruntat în timpul de dezvoltare a apiculturii. Vom avea de a schimba punctele de vedere ale stereotipurilor în apicultură pentru a învăţa cum să definească în mod clar starea de colonii de albine, fără cuiburi de demontare poramochnoy. Elimina roi de stat în colonie, fără a rupe celulele regina. În aceste stupi de albine se comporta diferit. Zloblivye pentru transplant pentru a deveni bun. Noi nu a folosit niciodată medicina şi el ne-askosferoza, "a luat", sa întâlnit cu o parte din piesele sale.. Atunci când un roiuri de colonii, de multe ori cu un roi de muste la roiuri o dată vechi şi tineri uterului fetale. Trebuie să compare, am ceva de a compara, deoarece albinele au condus efectiv la diferite tipuri, am facut urticarie. Oferta făcută de mine în stup Roger Delon, suporterii şi am nici un regret, chiar dacă a fost greu să înceapă calea singur.