Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Dulcofruct

Mesajde proapis13 » 18 Mar 2012, 15:38

CLAU scrie:să lămuresc eu dacă se poate situatia
1.eu folosesc de 3 ani acest produs dulcofruct sau hidrolizat de porumb cum îi spunem noi in sj

Ori minti cu nerusinare si sigur o faci ori esti in eroare mai ales ca voi in SJ folositi produsul unguresc F40 :shock:
Intereseaza-te intai de a scrie cind a aparut Dulcofructul :oops:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde iosca » 19 Mar 2012, 22:24

viitorsanatos scrie:
iosca scrie: Eu cred ca-i cel putin dubios sa-mi vinzi ceva cu compozitia intre 38 si 50% sau intre 25 si 35 %. Pai eu platesc intre si intre sau dau un pret fix si vreau sa stiu pe ce-l dau (pe-al cu 30 % sau pe-al cu 50%) :?: :shock:

Pentru a nu se mai genera atatea probleme si discutii inutile, am solicitat producatorului sa ne furnizeze produsul cu acelasi continut de zaharuri pe tot parcursul anului.

D-ul Radu Pandrea, cu tot respectul, sincer m-ati facut sa rad :lol:

Pai pan-acu' producatorul va furniza mai multe produse(pt ca orice s-ar spune, fiecare produs are un nume si-o compozitie stabila) iar d-voastra le puneati la toate aceeasi palarie (Dlcofruct). Adica asta-i reteta secreta a lui Dragos2006 ? mai multe Marii sub o singura palarie sau ce sa-ntelegem :?: .

Pe cine sa credem :?:

Dragos2006 scrie:De ce pe protofil nu este pusa reteta ?
Acum te-ai prins ?

Dragos2006 scrie:Pe bidonul de Coca -cola este tiparita reteta ?
Tot la fel si reteta Dulcofruct este secreta iar pe eticheta sunt prezentate partile componente dar in niste marje pentru a nu fi copiat de altii.

.

Sincer, va port un respect la ambii (dl Pandrea si Dragos2006) iar remarcile mele sunt total dezinteresate si cat se poate de sincere, (n-am zis nicaieri ca dulcofructul e mai bun sau mai slab ca altele si nici nu cred asta) dar anuntul (cu varoza, porumbul nemodificat si procentele fluctuante) si comentariile ulterioare ale lui Dragos mi s-au parut penibile si meritau taxate.
http://iosca.sunphoto.ro

Când te-aştepţi mai puţin, atunci îţi dă Dumnezeu mai mult !
iosca

Mesajde iosca » 20 Mar 2012, 23:40

viitorsanatos scrie:Cu aceasta inchei explicatiile in cadrul forumului si ii rog pe cei care "ne poarta respect sau vor sa bage bete in roate", sa ne contacteze telefonic.
Hidrolizatul de porumb se foloseste in Romania de aproape 10 ani si orice discutie despre acest produs a fost dezbatuta si despicata in foarte multe ocazii. Nu cred ca este cazul sa mai facem teoria chibritului ars pe jumatate a 100-a oara.

Nici nu mi-a trecut prin cap sa pun bete in roate ( si nici nu se va-ntampla asta pt ca am mentionat ca-i un sirop ca toate celelalte, cu bune si rele), numa' ca nu poti veni pe cel mai mare forum apicol din tara, ai carui membrii folosesc aceste hidrolizate de ceva ani, sa spui ca vinzi acelasi sirop, dar ca al tau are efecte miraculoase (auzi varoza, porumb nemodificat, retete secrete gen coca cola, etc !).
Nu vi se pare ca ne desconsiderati ? (vad ca mai aveti si pretentia sa-nghitim galusca si sa tacem !? Nu ?)

Eu va urez vanzare buna si inca o data ma repet: N-am nimic cu siropul acesta, nici nu l-am criticat nici nu l-am laudat, pt ca am avut enorm de multe discutii pe tema asta pana acum, aici pe forum. Anuntul, in schimb.............
E' un hidrolizat de porumb, ca toate celelalte. ma bucur ca in sfarsit ati recunoscut si am incheiat aceasta discutie.
http://iosca.sunphoto.ro

Când te-aştepţi mai puţin, atunci îţi dă Dumnezeu mai mult !
iosca

Mesajde kamy » 21 Mar 2012, 08:03

proapis frate nu te impacienta,cristi nu e din salaj si daca dulcofructul e facut tot din porumb ba inca mai si cristalizeaza pentru mine e clar ca-i o calitate mai proasta decat 40-ul unguresc,probleme cu porumbul modificat genetic e cam devreme sa fie pusa a aparut deabia in vara si trebuie macar 2 ani de interdicrie in agricultura ca sa fim siguri,iar in ce priveste procesul de fabricatie nu cred ca dulcofructul se fabrica invers decat 40-ul,daca vrei ceva asemanator e 42-ul care seamana mai multdar e concentratie mai mica de zahar.
ps. vii la blaj?
kamy

Mesajde proapis13 » 21 Mar 2012, 09:51

F40 folosit de unguri este mai fluid si este folosit exclusiv in patiserii in tara vecina si prietena
Ca noi si colegii unguri il folosim si in apicultura asta e alta treaba
Voiam sa vin la Blaj insa pt multi dintre colegi pica la mijlocul saptamanii si nu pot pleca de la servici
Poate la anul,mai stii,oricum o sa ne intalnim sper cind o sa treci prin Severin cu reginele ;)
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde kamy » 23 Mar 2012, 20:07

proapis13 scrie:
reginele le trimit prin curierat,nu fac turu cu ele iar bou ca mine nu transporta aia ca e greu 100 de kile si e scump transportu.toate cele bune!
kamy

Mesajde alin5555 » 01 Dec 2012, 19:11

mai corect spus se numeste glucoza se cumpara de la fabrica de amidon se face din porumb si este de 2 feluri ce a buna este la fel ca mierea de salcam la privit si costa 3,5 roni kg.Eu cumpar direct de la fabrica este foarte buna pnt albine nu uzeaza albina este buna de iernat cu ea
alin5555

Mesajde fanella » 01 Dec 2012, 21:15

alin5555 scrie:mai corect spus se numeste glucoza se cumpara de la fabrica de amidon se face din porumb si este de 2 feluri ce a buna este la fel ca mierea de salcam la privit si costa 3,5 roni kg.Eu cumpar direct de la fabrica este foarte buna pnt albine nu uzeaza albina este buna de iernat cu ea

De la care fabrica cumperi. Ai un telefon de acolo. Sunt interesat si eu pentru primavara sa cumpar.
fanella

Mesajde ionel07196555 » 23 Dec 2012, 12:57

alin5555 scrie:mai corect spus se numeste glucoza se cumpara de la fabrica de amidon se face din porumb si este de 2 feluri ce a buna este la fel ca mierea de salcam la privit si costa 3,5 roni kg.Eu cumpar direct de la fabrica este foarte buna pnt albine nu uzeaza albina este buna de iernat cu ea

de la care fabrica sant interesat
ionel07196555

Mesajde CristiTm » 25 Dec 2012, 00:09

foarte corect ce a scris Alin, la glucoza i se mai spune si lapte de porumb am si eu o galeata o folosesc la fabricarea momelilor de pescuit ( boilesuri solubile pt ca e devine solubila in apa) dar e foarte mare densitatea eu la momeli o folosesc diluata 1/1 in apa calduta o folosesc de vre-o 4 ani o sa ma uit cand ajung la lucru pe eticheta unde facuta.
CristiTm

Mesajde iunicu » 25 Dec 2012, 00:59

Odihneste-te in pace Gica!
Odihneste-te in pace Kamy!
iunicu

Anterior

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE