marian sima scrie:in lipsa de cules se poate sa incerce un mic furtisag si e normal ca cei incercati sa fie mai agresivi.
Avram Sorin scrie:Acuma foarte serios. Eu niciodata nu m-am dat cu nici un fel de "chestii" dupa ce am fost intepat. Merge cu tuica ? , am auzit ca si cu patrunjel . Tuica se bea sau se tamponeaza si freaca la locul intepaturii ? . Sau amandoua variantele. Chiar as vrea sa stiu pe viitor sa folosesc si eu ceva.
Nebunu_R scrie:daca beti putina tarie, vasele de sange se dilata. asa poti sa suporti un pic mai usor multe intepaturi.
MIHAI BALS scrie:n-au vazut asa agresivitate.
de fapt ce sa faca pe caldura asta? polen putin,nectar ziua nu,macar ne fugaresc pe noi.
daca ar fi asa de agresive tot anul,eu nu stiu ce-as face!
problema cea mai mare e cu vecinii.
marian sima scrie:Popika la tine o sa aibe polen mult si binepai dupa ce au umplut ramele cu uruiala e normal sa stea pline daca au dat de polen cu ce crezi ca hraneste puietul cu polen sau cu uruiala.Uriala aia o sa fie balast in rama.
popik50 scrie:MIHAI BALS scrie:n-au vazut asa agresivitate.
de fapt ce sa faca pe caldura asta? polen putin,nectar ziua nu,macar ne fugaresc pe noi.
La mine nu sunt probleme . Azi am umblat la ei sa descapacesc niste coronite la rame si au fost ok. Culeg linistite si baga polen la greu (deja e foarte mult polen in rame ). Daca au mancare eu cred ca nu ar trebui sa fie agresive. Pe anul asta am primit doar 2 intepaturi.
popik50 scrie:MIHAI BALS scrie:n-au vazut asa agresivitate.
La mine nu sunt probleme . Azi am umblat la ei sa descapacesc niste coronite la rame si au fost ok. Culeg linistite si baga polen la greu (deja e foarte mult polen in rame ). Daca au mancare eu cred ca nu ar trebui sa fie agresive. Pe anul asta am primit doar 2 intepaturi.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 31 vizitatori