de ionut vlv » 08 Feb 2012, 22:52
Basescu si Marko Bella mananca ciorba de burta.
Basescu intinde mana dupa ardei iute, dar Marko il plezneste peste degete cu lingura.
Basescu reincearca dar incaseaza iarasi una peste degete.
- Ce te -a apucat mai Bella ?! intreaba Basescu .
- Mei Traiane mei , zice Marko, pina eu ling la tine in c*r, tu nu mananci ardei iute !...E clar la tine ?!?
-------------------------------------------
Dacă ai întârzieri de salariu şi greţuri de la ştirile de zi cu zi, să ştii că s-ar putea ca statul să ţi-o fi tras bine!
---------------------------------------------
O tipa super eleganta si frumoasa foc iese dintr-un bar beata manga.
Merge leganandu-se spre masina ei, un BMW scump si incearca sa deschida usa cu cheia, dar starea ei de ebrietate o impiedica si pica in fund langa usa masinii.
Cu picioarele desfacute si fara chiloti, isi observa “pasarica” si cand o recunoaste incepe sa-i vorbeasca:
- Din cauza ta am masina…. din cauza ta am bijuterii… din cauza ta am bani… din cauza ta am barbatul pe care il doresc… din cauza ta am…
Deodata incepe sa faca pipi si spune duios:
-Nuuuu, nu plange mai, ca nu te cert !!!
----------------------------------------------
Monica Gabor face carieră în SUA.
Iată cum ne fug tinerii talentaţi din ţară dacă nu suntem în stare să legalizăm prostituţia!
-------------------------------------------------
Intr-un bar, un francez, un german si un roman stateau la o bere. Intra un negru nervos, cu chef de bataie, isi ia o bere, se tranteste la masa lor, se uita spre francez si zice provocator:
"Ador sa mi-o trag cu frantuzoaicele!". Francezul, plictisit:
"Si ce daca!!" Vede negrul ca n-a mers, se uita la german:
"Ador sa mi-o trag cu nemtoaicele!". Germanul blazat:
"Asa... si?" Se intoarce negrul spre roman:
"Imi place la nebunie sa mi-o trag cu romancele". Romanul, intelegator:
"Cred si eu... nici mie nu-mi plac negresele".
-----------------------------------------------------
Un arab intra in magazinul unui evreu si cere sutiene de culoare neagra.
Evreul, mirosind o afacere bună, îi spune că sutienele negre sunt rare, ca i-au ramas doar cateva si îi cere 40 euro pe bucata.
Arabul cumpără 6 bucăti, dar revine peste cateva zile si mai cere doua duzine.
Evreul îi spune că marfa este din ce în ce mai rara si i le vinde cu 50 euro bucata.
Dupa o luna, arabul revine si cumpara toate sutienele ramase, platindu-le de data asta cu 60 de euro bucata.
Evreul, ros de curiozitate, îl întreba ce face cu atatea sutiene negre, la care arabul îi raspunde:
- Le tai în două si din jumatatile obtinute fac fesuri mici, negre, pe care le vand evreilor cu 100 euro bucata.
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea. În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.