da dar chinezoaica era pana-n masa eu la 45 sant dupa masa mai spre seara cand incepe sa se-ntunece nitel,la perdea trasa dai lumina unde vrei ./quote]balasbebe scrie:Ai vazut la Blaj in film cum tinea chinezoaica ochii aproape inchisi, sa nu o derenjeze lumina. De fapt lucra cu perdeaua trasa.
.Ioan Guist scrie:Suntem la subiectul de ...Tranzvazare.Aceasta este strict necesara l asupinele de peste 70 si pana in 1000.Sub 70 de colonii nu se merita efortul.Peste 1000 nu ai timp,sau mai bin efaci altceva
marian sima scrie:Maistre te-am salutat ,dar albina nu are ce sa gaseasca larva batrina o data ce eu am insemnat rama ,am stropito cu sirop pentru a fi luata cit mai repede in primire de catre albine si matca ponteaza imediat aceasta rama introdusa in mijlocul cuibului.
La atitea mii de matci nu apare consangvinitatea?
kamy scrie:din pacate am vorbit despre acelasi lucru doar vazut diferit,nu obisnuiesc sa fac transvazari in pastoral,stationarul nu poate fi numit cules abundent sau in cel mai fericit caz poate sa tina toiul 3 zile la salcam.
marian sima scrie:La atitea mii de matci nu apare consangvinitatea?
paul scrie:.Ioan Guist scrie:Suntem la subiectul de ...Tranzvazare.Aceasta este strict necesara l asupinele de peste 70 si pana in 1000.Sub 70 de colonii nu se merita efortul.Peste 1000 nu ai timp,sau mai bin efaci altceva
"Maistre" , eu la ce categorie ma incadrez ?![]()
Aaaah scuze ... tot la transvazarea simpla !!! Din cutiuta ... in stup !
Ioan Guist scrie:Domnule Kamy ati afirmat urmatoaarele:
"am totusi o curiozitate cum se face ca la culesurile cele mai mari avem cele mai plina botci cu laptisor,care uneori ramane de forma siliconului pe fundul celulei dupa eclozionare? nu cred decat daca ma convingeti cu argumente ca obtineti acelasi lucru dupa cules si fara lucratoare decat cu tranvazare dubla si umpleti celula cu laptisor!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori