Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

aniversare

Mesajde ves.lucian.zabrani » 30 Iun 2011, 08:21

va saluta cu respect un incepator care astazi implineste exact un an de cand a primit primele 2 famillii de albine !!!!!
cu ajutorul lui Dumnezeu astazi , dupa un an am 26 de familii .
daca Dumnezeu ma traieste pana anul viitor va voi anunta ce va fi peste un an .
doresc tuturor celor care m-au ajutat cu SFATURI SI NU NUMAI in acest an superb , de vis , magnIfic , nici nu mai am termen de comparatie , SA-I FERICEASCA DUMNEZEU PE TOTI CU MULTA SANATATE , BUCURII , PUTERE DE MUNCA , IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR , LINISTE SUFLETEASCA SI TOT BINELE DIN LUME .
Ultima oară modificat de ves.lucian.zabrani pe 30 Iun 2011, 11:55, modificat 1 dată în total.
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Re: aniversare

Mesajde trantor » 30 Iun 2011, 09:05

La multi ani si la mai multi stupi!
Oricum esti un om curajos daca ai trecut de la 2 la 26 in anul de debut. Sa fi sanatos!
....
trantor

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR