Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA POZE

Sectiune pentru poze , unde poti incarca diferite poze care au ca subiect apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: poze ,,de ping-pong" intre stupari,,nici o postare fara

Mesajde janese » 04 Apr 2012, 21:11

trantor scrie:ceva poze de la lesinatul ala pe 2 spre 3 rame ca n-i dor de el!!!

rabdare argesene..la puiet capacit o sa ai ce vedea...auzi...doua spre trei :o ...el nu stie ca albina ,,se schimba" in perioada asta si se imputineaza(declinul familiei de albine)!!!!
janese

Mesajde trantor » 04 Apr 2012, 22:52

Cand am zis doua spre trei ma refeream la o imagine statica, fixa, panoramaica vazuta la un moment dat nu rulam un program care sa-mi arate declinul familiei ....
Vis a vis de ce s-a scris mai sus , da vreau experiente pe bani putini , dar si matci care sa semene cu cele de roire si sa nu fie schimabate dupa doua luni. Vreau eu vreau, dar nu prea stiu cum...
Ce-ai sadit acolo , egalitate intre sexe sau o bagati pe doamna in minoritate clara?
....
trantor

Mesajde adycnst » 05 Apr 2012, 09:04

si de ce nu ii spui nea' janese omului ca in cazul asta nu va avea matca de calitate hac... :|
adycnst

Mesajde Gabysgg » 05 Apr 2012, 11:58

trantor scrie:Ce-ai sadit acolo , egalitate intre sexe sau o bagati pe doamna in minoritate clara?

Mai are vreo2-3 saptamani pana afla ca si eu sunt cam in aceiasi situatie si parca perioada (am retinut cand vorbea de targul de la campina ca nu poate veni cu Dna):D
Gabysgg

Mesajde janese » 06 Apr 2012, 06:57

uite ma trantore meserie aici la babacu!!!! :P
asta ce a fost....
Fişiere ataşate
1.jpg
Ultima oară modificat de janese pe 06 Apr 2012, 07:05, modificat de 2 ori în total.
janese

Mesajde janese » 06 Apr 2012, 07:00

ww
Fişiere ataşate
f2.jpg
janese

Mesajde janese » 06 Apr 2012, 07:01

ww
Fişiere ataşate
f3.jpg
janese

Mesajde popageorgian » 06 Apr 2012, 09:27

uite si la mine unul pe 4 rame
http://popageorgian86.sunphoto.ro/

Un om cinstit este cea mai nobila lucrare a Lui Dumnezeu
popageorgian

Mesajde janese » 06 Apr 2012, 09:40

popageorgian scrie:uite si la mine unul pe 4 rame

vezi ma ca e lesinat de foame!!! ce se vede nitel in stanga puietului trebuia descapacit de mult!!!
dupa cum e dispus puietul...trebuia sa fie pe trei rame!!
ce ti-am aratat eu mai sus...e unu schiop cu chiceru-n ghips....a trebuit redresat ca nu avea matca din iarna!!! puturosule!!!auzi!!!...,,pe patru rame"!!!!...tu-le-n c*r , :D pe doua virgula cinci!!!! :P
implica-te nepoateee!!!!ca vine salcamu!!!!!
am mai zis eu...apicultura e cea mai bine platita meserie...lucrezi doua-trei ore pe saptamana si timp de trei luni...si iei o groaza de cascaval...si altu...munceste 200 ore pe luna timp de douaspe luni si ia un c*cat!!!!
janese

Mesajde janese » 06 Apr 2012, 09:58

adycnst scrie:si de ce nu ii spui nea' janese omului ca in cazul asta nu va avea matca de calitate hac... :|

maaaa!!!!...asta cu douashuna de matci primite din douazeci cumparate!!!...daca ii da conditii si nu e stuparu calic,iese f buna!!!!...adeca..nr de larve luate in crestere..cantitate optima de albina(nu multa!..cat poate sa-si permita omu sarac)..spatiu in cutie adecvat...bibileala... si mai e ceva ce tu nu stii....dragoste de albina,ca albina te simte daca esti cu ochii pe socoteli de cashcaval !!!
vezi ca anu asta vin peste tine la salcam!!!vin cu termitele mele!!!! de nu ti-or fura si ramele....largeste urdinisele la ai tai, cand vin...sa incapa ale mele!!!!
janese

Mesajde trantor » 06 Apr 2012, 11:16

place, place, place... pare a fi una din alea cu mitraliera-n c*r!
sper ca nu-i hibrida si poate fi multiplicata si pe plaiuri argesene ... am niste trantori :roll:
....
trantor

Mesajde janese » 06 Apr 2012, 11:56

trantor scrie:place, place, place...
sper ca nu-i hibrida si poate fi multiplicata si pe plaiuri argesene ... am niste trantori :roll:

pai vrei si frumoasa si devreme acasa...shi...shi....
janese

Mesajde namzeb » 06 Apr 2012, 15:02

Ce umblati cu furaciunea v-ati molipsit de la astia de la putere,aveti-va ca fratii ca va fura altii.Cu respect
Toate fiintele au un rol in viata pe pamint.http://bismark.sunphoto.ro/
namzeb

Mesajde janese » 06 Apr 2012, 16:31

namzeb scrie:Ce umblati cu furaciunea v-ati molipsit de la astia de la putere,aveti-va ca fratii ca va fura altii.Cu respect

ma, namzeb....de nu tzi-oi fura eu ouale de sub closhca,bineee!!!! :P :P o pazesc pana adoarme!!!
si tu si closca o sa asteptati sa iasa puii pan la toamna!!!
janese

Mesajde janese » 06 Apr 2012, 19:37

ma cushmane,ma!!! m-a ,,lasat"" gicanu si acu ma iei tu in priza????? :D ce mi-arati aici este ca si cum mi-ai zice....uite am adoptat un copil acum un an...are treizeci de ani...eu l-am crescut..eu l-am educat!!!! si ma lasa rece!!arata o familie cu niste probleme delicate pe care il manui tu sa-l faci mare!!!familiile astea....cu scoate rama...baga rama....e ceva obisnuit!!!! una ca asta merge singura la salcam ...nici n-are nevoie de stupar:P
semneaza janese...racitu
janese

Mesajde proapis13 » 06 Apr 2012, 19:45

ghitacusman scrie:cu respect va salut janese ! Asa ca fapt divers ,de cate stimulari a avut parte pentru a ajunge la puietul respectiv ? Uite o rama cu ceva puiet cu ultima stimulare in sept anul trecut

Si daca-ti spun ca alaltaieri cind am spart cuibul cu rama treisfert plina cu sirop reteta Giga si am pus-o intre 2 rame ca a ta ce poti sa spui. :?: Mentionez ca este una dintre familiile iernate pe 9 rame si nu a primit decat cca 1kg Apifonda toata iarna:!:
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

AnteriorUrmătorul

Înapoi la POZE