CristiTm scrie:hmmm..... la masina se poate face la asigurare casco pt albine nu exista asa ceva ?
teinegru64 scrie:Dragos2006 scrie:Avand in vedere fondurile europene barosane care se intrevad pe viitor , 500 lei e un pret mic.
Ai sa vezi la anu familii pe o rama vandute la 500....nu discut ...atat am platit eu ...daca nu sa aprobat ...proiectu, trebuie sa imi scot investitia...si pinguini sunt.
ilalexandru scrie:Polenul de primavara pierdut. Pomii fructiferi 50% dusi pana acum. Rapita dusa pentru 90% din apicultori. Salcamul cica pe Dunare e ars deja. Teiul, in conditiile de seceta din toamna trecuta, nu se stie cat va merge.Asa ca ce ne mai ramane pentru anul acesta? Chiar daca nu faci greseli, tot depinzi de alti factori. Eu am doua pavilioane, ienate la 200 m unul de altul. Si am diferenta intre familii, in medie, de doua rame in cuib. Aplicandu-le aceleasi tratamente, lucrari, etc... Fenomen care nu mi-l explic. Asa ca cine are bani de aruncat, poate sa investeasca in apicultura. Insa anul acesta nu va scoate nici un profit.
danut scrie:Domnule Adi Hodis intrebati pe americani ...
Recititi ce scrie DonBazil referitor la amortizarea cheltuielilor in apicultura vizavi de cresterea vacilor!
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 60 vizitatori