LUCIAN AVRAM scrie:[depinde de anul de fabricatie , daca sunt mai recente , te cam rupe de bani , daca sunt un pic mai batranele scapi mai usor !
ai reparat L200 ?
Am o oferta la CASCO !!!!
LUCIAN AVRAM scrie:[depinde de anul de fabricatie , daca sunt mai recente , te cam rupe de bani , daca sunt un pic mai batranele scapi mai usor !
bees_mon scrie:Buna ziua, stie cineva de unde pot cumpara un pavilion apicol nou?!
vreau sa accesez masura 121 pt modernizare si as putea primi banii pt achizitia unui pavilion apicol nou.multumesc.
Nu spun ca nu s-ar putea ... dar e un compromis cu foarte multe dezavantaje.
proapis13 scrie:Doresc sa achizitionez si sunt in tratative,un Mercedes-Benz,
motor in 5 pistoane,tractiune fata tot timpul plus ca se poate cupla si spatele
Capacitate cilindrică: 2874 cc,3 locuri,lungime bena 4m,latime 2m,inaltime 3m,prelata
Inmatriculata in Bulgaria,237000 km reali.In Germania a fost la o firma de termopane
La data cand batem palma,daca nu ma razgandesc,mergem in Bulgaria si masina este trecuta
pe numele meu si se achita taxa de drum,asigurarea si impozitul la primaria din localitatea unde este inscrisa
Cine a mai avut o asemenea masina ce ma sfatuieste??
Merita cumparata la banii astia sau nu??
Un atu in plus in favoarea mea este ca anul trecut am facut pastoralul cu ea si am vazut cum merge
salve
Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori