Eu unul nu as da 500 de ron pe o familie pe 5 rame de albina la momentul asta ca ar insemna sa dau 1 (UN MILION) pe rama de albina, apoi ce facem...facem banii cu ciocanul daca suntem apicultori?..nu-i normal! Ok esti liber sa ceri cat vrei, e marfa ta banii sunt la cumparator...zic doar ca cine da acum 500 pe 5 rame de albina se inseala din nestiinta de a cumpara albine, o fi ea cererea mare si or fi care dau(platesc) pretul asta...foarte bine, vor castiga cei ce vand la pretul asta, e bine pt ei, dar mai sunt si vanzatori care vand la pret corect si aia zic eu au intaietate, cel putin eu stiu un coleg de la noi care a dat 250 stupi iar anul asta la 7-8 rame cu 3,5 mil, deci ce se vehiculeaza pe forum e pentru novici zic eu...sau intr-adevar vanzatorii aia au cam ce aveam eu prin curte anul trecut si asa da, merita si 500 de RON.
Foarte posibil sa merg pe inmultire si sa vand si eu anii viitori insa o sa vand la rama de albina si nu la familie cu pretul batut in cuie ca asa-i pe forum!
Acum am sa iau 7 de la cineva si mi-a zis 3 mil si eu i-am zis ca-i dau 3,5mil pt ca stiu ce iau de la el ca am mai luat si e corect asa..adica intre cunoscatori daca e putina corectitudine nu strica

...si cei care nu au habar la ce sa se uite cand cumpara sa se mai informeze si sa mai caute ca se gaseste marfa...s-a vandut si cu 2,5mil asa pt stiinta unora deintre colegi...familii normale la 6-7rame!!
Daca unul vinde o vaca cu 20 mil si altul cu 40 unde ma duc in conditiile in care amandoua-s vaci si arata la fel?
Pretul parerea mea e ca e umflat cu pompa ca nu toti vanzatorii au la momentul asta 8-10 rame blana de albina...mai rar asa ceva acum dupa seceta din toamna si dupa primavara asta la modul cum se arata!