[quote="FLORINELU"]Orlando te salut si eu de aici din inima Banatului si iti urez un bun venit in randul apicultorilor.
ai cam starnit niste valuri pe aici cu intrarea ta,dar asta inseamna ca esti bagat in seama,si in final e foarte bine.
vina este doar a ta .de ce?ai "indraznit"sa intri pe forum pana nu ai albine,si sa mai ai si pretentii la nu stiu ce fonduri.eu iti doresc sa ai parte de ele ca sant destule,slava domnului.
uita-te pe forum la cei care sant nou intrati si au o anumita vechime in apicultura,nu se ia nimeni de ei,le vorbesc toti cu sarumana,dar incepatorii ca la armata pe vremea mea cu racanii.
asta nu inseamna ca trebuie sa fii suparat pe ei,in final nu au vorbit cu rautate,ci asa din spirit de gluma.iar unii apicultori stiu de gluma.
sa stii ca si eu as accesa fonduri europene,dar sant prea"tinerel"pentru ele.
sfatul meu ar fi ca in primul an sa incepi cu 2-3 stupi,sa-ti faci singur roi sa mananci si ceva miere ,iar intre timp mai inveti cate ceva si mai vezi ce si cum.
iar cand simti ca te impotmolesti intreaba si eu zic ca te vom ajuta cu drag

[/quote[/b
Multumesc de sfat, si nu sunt suparat pe nimeni;ar fi chiar culmea sa fiu suparat cand sunt invatat de bine. acum am si stupii. o sa pun si poze. va salut