balasbebe scrie:Gata, a plecat cu tot cu informatie. Nici macar nu a raspuns la o informatie, cat de cat sa ne multumeasca.
...
maximus scrie:Am venit sa va prezint rezultatele mele dupa 12 ani de cercetari cu sufletul deschis, si aici la fel ca pe apiardeal.
Ce am primit in schimb?
Am fost acuzat ca vreau sa fac publicitate, ca sunt mincinos, om de nimic, ca vreau sa profit de pe urma fraierilor, etc.Pana si adresa site-ului meu de la semnatura v-a deranjat si ati sters-o, in conditiile in care orice mebru are voie sa ataseze asa ceva.
Ba mai mult, mi se dau lectii "de prezentare a marfii", si mi se arata ca nu am stil de marketing.
Cu parere de rau va spun ca nu eu sunt cel care trebuie sa va induplece, sau sa va convinga. Nu eu am de pierdut din atitudinea voastra. Pentru mine vorbesc rezultatele si cele doua carti tiparite pana la ora actuala.
Daca vreti sa va zbateti in continuare in mediocritate nu aveti decat. Eu v-am intins o mana, cine vrea stie unde ma gaseste.
maximus scrie: ...
Daca vreti sa va zbateti in continuare in mediocritate nu aveti decat. Eu v-am intins o mana, cine vrea stie unde ma gaseste.
pin scrie:Adi,
Pastreaza-ti sfaturile pentru incepatori. Ei(noi) le apreciaza(em). Nu ai nevoie sa scrii o carte pentru a fi citit. Ai mult mai multi cititori aici pe forum decat va avea maximus la cartile lui. Doctoratul lui paleste in comparatie cu experianta ta. Aprecierile noastre pentru tine nu se compara cu aprecierile cititorilor lui.
alin m scrie: Cine vrea cumpara... sau nu.
maximus scrie:
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 38 vizitatori