kozmin scrie:Ooo sftaturi utile;) va multumesc si dvs! Frumoasa povestea ,m-ati impulsionat sincer!Precizez ca acea gaura pe unde intra se afla cam la 30 cm fata de sol..si albinele par sa se duca in jos dar nu sunt sigur..Da stalpul este in picioare.
kozmin scrie:Va salut cu respect,Cozmin ma numesc.Am mare nevoie de cateva sfaturi va rog legat de un cuib serios si sanatos de albine gasit spre mirarea mea intr-un stalp rotund de tensiune dezafectat aflat pe unul din terenurile mele.Situatia este urmatoarea:stalpul are o spartura cat o palma sa zic aproape de baza iar albinele se afla in interiorul acestuia!Ei dragi mei iata marea mea problema si dilema cum sa fac sa iau acele albine din acel cuib si sa formez un stup nou?Ma gandeam cu ceva fum pe deasupra stalpului dar am impresia ca acesta este obturat in varf..Stupul banuiesc ca este zdravan deoarece un prieten mi-a zis ca a observat albinele acolo de cativa ani dar nu le-a dat importanta.Va rog sa ma ajutati cu ceva sfaturi v-as ramane recunoscator!
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 35 vizitatori