Tăgîrţă Viorel scrie:Dar pretul aproximativ pt. un roi care ar fi?
paul scrie:Hai sa va zic si eu ... una !
Seful meu m-a "combinat "sa-mi aduca 2 stupi de care sa am grija si ... sa-i dau ceva miere . Am fost cu el saptamana trecuta sa cumparam cei doi stupi . Eu in calitate de ..."cunoscator". Hau .Stupii pe 12 rame ,catul de 3/4 cu 10 rame crescute ,albinele erau pe 10-11 rame din care puiet supercompact pe 8 ... asta la o familie !!! La cealalta ... mai putin cu o rama ! Care credeti ca a fost pretul ??? ... 700 lei ambele familii
Cu tot cu lazi si caturi !!!
Vazand marfa l-am rugat pe cetateanul respectiv sa-mi vanda si mie 2 familii . Nu a fost prea incantat din cauza de ... fonduri europene ,dar , mai avand vreo 46 ... a fost de acord ,cu conditia sa-i iau saptamana aceasta care tocmai s-a incheiat . Am fost joi seara si mi-a dat 2 stupi pe 10 rame full de albina cu 2 caturi 3/4 crescute (ramele) cu ... 500 lei !!!![]()
Deci ...
paul scrie:...
Ceilalti 2 ,ai mei ... au costat 250 lei bucata in care intra cutia + 1cat 3/4 construit + familia cu albine care era pe 10 rame din care 7 cu puiet compact . Fac precizarea ca astia 2 ai mei au cutiile pe 10 rame . Eu zic ca ... FACE !!!
paul scrie:... Cautati la vaduvele .............. !!!
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: popa.stefan01 şi 36 vizitatori