Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA POZE

Sectiune pentru poze , unde poti incarca diferite poze care au ca subiect apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: poze de ping pong 2

Mesajde janese » 17 Mai 2012, 16:23

voi aveti asa ceva,ma??? :lol:..simt ca m-am nascut a doua oara...vad pixelii ( a se citi..capushele)!!!!! :D voi aveti pixeli ma???
casca este pentru eventualitatea ca pica vreun roi in capul meu!!!
Fişiere ataşate
2.jpg
Ultima oară modificat de janese pe 17 Mai 2012, 16:30, modificat de 2 ori în total.
janese

Mesajde CATALIN » 17 Mai 2012, 16:28

mare inventator tata
sa ne traiesti o mie de ani batrane ca de la matale avem ce invata :geek: :geek:
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde janese » 17 Mai 2012, 16:32

rad de ma prapadesc!!!...ce-ar zice gicanu daca m-ar vedea???? :lol: :lol:
janese

Mesajde Ioan Guist » 17 Mai 2012, 16:37

Uite ce ar zice:

Daca ar starlucii purici si capusele ca licuricii,in PH ar fi ca si in Las Vegas.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde CATALIN » 17 Mai 2012, 16:38

la asta ma gandeam si u maestre
imi aduc aminte de (altercatiile )dintre dumneavoastra si el
era altceva
ce se mai sicanau cine? jenase si gicanu
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde janese » 17 Mai 2012, 16:45

Ioan Guist scrie:Uite ce ar zice:

Daca ar starlucii purici si capusele ca licuricii,in PH ar fi ca si in Las Vegas.

ma ioane...citeam mai ieri alaltaieri ca esti prin apuseni.....pai asa pot sa zic si eu ma ca sunt prin bucegi...... ;) ca-i vad la orizont!!!...sau nu e aceeasi treaba????sau ai citit la giovani cu camera frigorifica si te-ai dus sa refrigerezi fagurii??? :lol: maaa!!!...daca vrei iti dau eu un borcanel de salcam 2012...pentru copilasii tai,ca nu prea ai avut cules anu asta!!!!
Ultima oară modificat de janese pe 17 Mai 2012, 16:49, modificat 1 dată în total.
janese

Mesajde janese » 17 Mai 2012, 16:46

CATALIN scrie:la asta ma gandeam si u maestre
imi aduc aminte de (altercatiile )dintre dumneavoastra si el
era altceva
ce se mai sicanau cine? jenase si gicanu

baaa...tute-n zbang!!!care ,,jenase",ma???? :lol:
janese

Mesajde janese » 17 Mai 2012, 16:58

la stupina e soacra-mea cu socra-miu si cu adicnst...cica au pus o sticla de tuica mai la mal ..sa nu se prinda soacra-mea......si una-doua ii vezi pe amandoi ca urca dealu..pan la sticlaaa.....de au facut poteca!!!!..socra-miu cica urca agale..ca sufera cu inima...dar cand coboaraaaa....numai tumbe face...ca deh...amandoi ,,si-au luat jocul".!! adycnst si-a luat concediu saptamana asta sa lucreze la stupi!!!!draci, ca a plouat intr-una!!!...cica pleaca in fiecare dimineata dupa bureti......si socra-miu si adycnst sunt bucatari inascuti...si zice soacra-mea ca se inteleg de minune amandoi!!...o fi de vina palinca lu adycnst????
adycnst!!!!!...mai adu-i ma aminte lu socra-miu sa mai ia si pastilele de inima!!!
norocu meu e ca soacra-mea nu bea!...ca de mai glojgaia si soacra-meaaa...se duceau stupii de rapa!!!!!asha-s eu norocos!!!!
janese

Mesajde CORNEL V. » 17 Mai 2012, 17:43

janese scrie:ma lasa vederea pe an ce trece...si transvazarea lasa de dorit anu asta!...asa ca ma adaptez.....casca cu lupa si lanterna.....am doi caini pitici la vatra stupinei...cand intram acolo pana nu le dadeam doua franzele nu taceau din latrat...acu...am pus casca pe cap si s-au bagat in cotetz..de nu au mai miscat!!!

Cainii ca si cainii,da' vezi sa nu te vada subalternii...ce-or mai zice pe la colturi :lol: ...da' alta lanterna mai mare nu gasisi , nene...cu aia ma vezi si pe mine cand umblu noaptea si pe unde...si cu cine :lol: :lol:

Sa traiesti
CORNEL V.

Mesajde Bambucha » 17 Mai 2012, 21:33

Au crescut, au iesit, probabil insa ca nu mai apuca "dansul iubirii" noaptea inghetandu-le dorsalul la 8-9 grade in nuclee :(
Fişiere ataşate
SAM_19121.JPG
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Adi Hodis » 17 Mai 2012, 22:50

Fratelo, imi dai si mie ... macar poza ?. :)
Faine reginutze au iesit din botcile alea 8-) ... fa-le incalzire bre sa nu raceasca. ;)
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde Bambucha » 18 Mai 2012, 06:41

Pe cat de greu se obtin acum pe o vreme din asta "maro", pe atat de mult sunt sensibile, mai o depopulare la unele nuclee cu dublu compartiment, mai pui si % de nereusita la imperechere, ca de, saptamana viitoare ploua aproape in fiecare zi. Per total cand tragi linie iese un mare spanac. Greu cu vremea asta! :?
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde janese » 18 Mai 2012, 08:07

Bambucha scrie:Au crescut, au iesit, probabil insa ca nu mai apuca "dansul iubirii" noaptea inghetandu-le dorsalul la 8-9 grade in nuclee :(

:lol: pe la care cap al botcii au iesit ma, matcile!!!!??????????????? :lol:
janese

Mesajde janese » 18 Mai 2012, 08:10

CORNEL V. scrie:
janese scrie:ma lasa vederea pe an ce trece...si transvazarea lasa de dorit anu asta!...asa ca ma adaptez.....casca cu lupa si lanterna.....am doi caini pitici la vatra stupinei...cand intram acolo pana nu le dadeam doua franzele nu taceau din latrat...acu...am pus casca pe cap si s-au bagat in cotetz..de nu au mai miscat!!!

Cainii ca si cainii,da' vezi sa nu te vada subalternii...ce-or mai zice pe la colturi :lol: ...da' alta lanterna mai mare nu gasisi , nene...cu aia ma vezi si pe mine cand umblu noaptea si pe unde...si cu cine :lol: :lol:

Sa traiesti

am facut pozele in curtea fabricii!!...si stivuitoristul se uita lung...il intreaba pe unu...ce face ma sefu cu casca aia???altu ii zice...le face la sefii de schimb cate una sa intre in uscatoare sa vada bine caramida!!!...intr-o ora deja stia toata fabrica ca-i fac paia argonauti!!!!!

fabrica,ca fabrica!!!..dar de m-ar vedea tataaaa...tutzi soarele mati!!!...ai imbatranit si tot nu tzi-a venit mintea la cap!!!!!
janese

Mesajde janese » 18 Mai 2012, 08:13

CORNEL V. scrie:

Sa traiesti

referitor la lanterna...sa stii si tu ca tot ce e pe degeaba este f bun!!!!
janese

Mesajde janese » 18 Mai 2012, 11:38

am incinta cu atmosfera incalzita la 70-100grdc..aer 4% umiditate.
topesc ceara bagand ramele de reformat in butoiul de sus care are fund de plasa.
ceara topita curge prin sita si se colecteaza in cutia de jos care are shtutz cu cot de 3/4 si dop pentru colectare..fiecare cutie are manere

ce ziceti ,merge?????
Fişiere ataşate
cutie rame de topit.jpg
Ultima oară modificat de janese pe 18 Mai 2012, 11:51, modificat de 2 ori în total.
janese

AnteriorUrmătorul

Înapoi la POZE