sablonul l-am facut pe o placa din aceea de blat de bucatarie !!! groasa de vreo 3 , poate 4 cm !!!
sablonul l-am facut in forma de " U " !!! cred ca am pus si poza pe undeva !!! s-ar putea pe la echipamente !!!
am procedat asa : am incheiat un cuib fara sa bag holtzsuruburile , l-am pus pe placa si apoi din stinghie de 2 pe 2 cm am facut un dreptunghi caruia ii lipsea o latura mica !!!
ideea este ca corpul pe care il montezi sa stea cat mai fix in sablon !!!incepi cu holtzsuruburile de jos in cus !!! probabil ca vei pune cate 4 holtzsuruburi pe fiecare colt !!! la primele 4 este foarte important sa fie musai la 90 de grade !!! acolo este util sablonul !!!
dupa ce ai insurubat 2 randuri , intorci corpul cu susu-jos !!! si mai insurubezi inca 2 randuri de holtzsuruburi !!!
eu am avut modelul Batranul care era de 415/530 mm dimensiunea corpurilor !!!
acuma astept alt model , cel cu faltz imprejur , care are alte alte dimnsiuni !!! vor fi 420/512 mm !!! voi modifica sablonul !!!
nu stiu dimensiunile de la ACA !!! ar trebui sa le ai trecute pe schita de montaj pe care o vei primi cu kiturile !!!
daca nu il suni pe domnul Lorant si ti le spune fara nici o problema !!!
avand dimensiunile poti face sablonul la fix !!! si eu il voi face dreptunghi cu toate laturile !!!
abia astept sa le primesc si eu !!!
eu am folosit holtzsuruburi de 3,5x60 mm !!!
asa scria pe instructiunile de montare !!!
pana acuma nu am folosit aracet !!! de acum in colo voi folosi !!! scrie undeva pe forum care este cel mai bun !!! cica este si de interior si de exterior !!! imi cumpar si eu neaparat !!!
mai ne " scriem " !!!
si cand mai vii la Zabrani fa bine si anunta-ma din timp !!!

Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!