Mda, cred ca a fost "incantarea maxima" catarat pe scara la inaltime si sa dai piept cu ultras-ul.
Partea pozitiva este ca nu l-ai pierdut ceea ce inseamna un castig.
Sanatate si spor la treaba.
janese scrie:sambata noaptea, am adus stupii mai jos la tei,in dambovita
a mers pentru a doua oara si fiu-meu la mutare
a plouat cu galeata,si un frigu dracuuu...o frumusete!..la un moment dat pe la unu noaptea, nu-mi mai gaseam baiatul...intuneric...dai si striga-l.. nu raspundea.... cand l-am gasit...dormea ghemuit in carlinga la duba, neinvelit...fara asternut...fara ceva sub cap....daca vedea nevasta-meaaaa...sau bunica-saaaa....sau astia de la protectia copilului....
janese scrie:azi dimineata in centrul targovistei...un roi natural,s-a asezat pe trotuar,jos pe asfalt...lumea s-a speriat...politia a blocat circulatia...pompieri...gura casca....circ!!!
acum ploua...si m-a chemat unu ca am o cutie neagra de albine pe afara...cutia in iarba in fabrica...doar rame crescute...un nucleu de patru rame de 0,5 din mer redus....cand am vazut...un roi natural intrase acolo...voi aveti asa barbos ma?????..si anu trecut mi-a intrat un roi natural intr-o cutie goala...deh...daca trec pe la bisericaaa......pe cand voi,pacatosiiiiiiii
ps...stupii mei sunt la zece km la tei.deci...nu e de la mine!!!...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori