Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: PAMFLETE din BRUXEL

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 08 Iul 2011, 13:54

La o bere pe litoral
imunitatea se dobândește de mic.jpg
Imunitatea se dobândește de mic
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 08 Iul 2011, 13:56

La o bere pe litoral
Servicii 'All inclusive'.jpg
Servicii 'All inclusive'
Servicii 'All inclusive'.jpg (12.78 KiB) Vizualizat de 11812 ori
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 08 Iul 2011, 13:58

La o bere pe litoral
Arăturile de vară.jpg
Arăturile de vară
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 08 Iul 2011, 13:59

La o bere pe litoral

Sezon estival 2011 pe litoralul Mării Negre. Cinci prieteni de familie veniți cu familiile se întâlnesc absolut întâmplător. Surpriză mare...satisfacție pe măsură. Fane (contabil), Gogu (șofer), Mișu (arbitru), Dodi (prelucrător prin așchiere) și Toni (vânzător de înghețată). Cinci Ași strânși în jurul unei mese de bere. Poveștile încep să facă spumă rapid...Doar că la un moment dat se înființă unul sărit din viză lângă masa lor și începu să le stoarcă acordeonul în timpane cu amândouă mâinile...
- Băi !(interveni Fane iritat), ia du-te tu-n...metroul din Bruxel și cântă acolo...lasă-ne pe noi cu repertoriul ăsta că suntem sătui...
- Păi io colo lucrez mânca-v-aș...Voala...
- Și atunci ce cauți aici ?
- Am venit în choncediu pă lithoral...Să-ni văd verii...Că hăștia lucrază sezonier la salubritate pă plajă...
- Salubritate pe plajă ? (nu-și putu reține curiozitatea Toni)
- Phăi face curat la fraeri...în buz'nare, sacoșă, gențî, camerăle dă hotel...după chum cere clentu...
I-au dat fiecare de o bere ca să scape de el (pt ca nu cumva să mai fie prin preajmă când se vor îmbăta și să-i 'curețe' el ).
- Măi, după cum începusem să vă spun (reluă Fane), în seara dinaintea plecării, nevastă-mea...Zbang! Mi-a aruncat pleașca pe cap: "Vine și mama cu noi...Nu te isteriza iarăși că ea va contribui cu jumătate din cheltuieli...În plus, avem cu cine lăsa copiii...". Jumătate din cheltuielile ei, nu ale mele...Băi, nu vă spun că stă hoașca de soacră-mea cu ochii pironiți în tavan toată noaptea, parcă ar păzi virginitatea lui fiică-sa ca acu douăj' de ani...Dacă ni se pune și nouă de o lambada trebuie să o executăm pe balcon...Apropo...nu-mi explic ce dracu se-ntâmplă la mare...vede tineretu pe plajă...bărbați de diferite sexe...o fi de la briza salină de mare combinată cu soarele...or fi punând ăștia de la restaurante ceva în mâncare...nu-mi explic...da' are asta a mea un chef de zbenguială de mă termină nu alta...
- Păi ce ai vrea mă, să rămâi neterminat ? se băgă Gogu la hârâială
- Gogule! Tu ști care e diferența dintre o rachetă și un c#cat ?
- Nu
- Rachetă încă n-ai mâncat. Deci, te rog nu mai mânca c#cat neîntrebat. Da ?...Cică du-te Fane în concediu să te odihnești...Păi vin din concediu mai rupt decât am plecat...Băi și dacă vă spun ce am pățit azi noapte o să ziceți că am trecut pe SeFeuri...
- Bagă-i ! îl încurajă Dodi
- Copiii ar fi trebuit să doarmă în pat cu soacră-mea, iar noi în celălalt pat. Dar lu ăla micu i s-a făcut de dormit lângă mă-sa...Așa că l-am luat cu noi, pe marginea de către mă-sa (fiindcă urma să-l punem înapoi după ce adormea). La un moment dat ea îmi șoptește: "Fane...mă mănâncă !" "Taci tu că ne aude copilu" i-am șoptit eu...După ceva timp ea revine "Tu nu înțelegi că mă mănâncă ?"..."Nu cred că a adormit copilu" am încercat eu s-o potolesc...După vreo alte cinșpe minute, ea revoltată : "Băi, tu chiar nu vrei să-nțelegi că mă mănâncă de nu mai pot ?"..."Și pe mine mă mănâncă" zisei eu...În clipa următoare ăla micu, panicat, țâșnește în picioare și țipă din toți plămânii la ora unu noaptea: "Săriți oameni buni că ne mănâncă !"...Sigur că au început să ne bată pe rând vecinii la ușă, întrebându-ne dacă îl mai mănâncă pe copil...Puteți crede că după tot circul ăsta scorpia de soacră-mea a adormit ca un prunc, cu un zâmbet pervers pe fățău ?...
- Eu nu mai am probleme cu soacra (se introduse Mișu). A făcut infarct la nuntă când i-a spus o cunoștință ce venise neinvitată că nu sunt stomatolog ci lăcătuș. Da' pe mine mă termină nevastă-mea mai ceva ca pe Fane...De câte ori intră ea în bucătărie se aude de la etajul cinci până la parter... Dar ea nu e niciodată de vină...ea doar se află acolo întâmplător, în timp ce lucrurile încep să cadă, să se spargă, să se strice...de la sine. Eu cred că nevastă-mea a inventat diateza pasivă. "A căzut mobilul în budă" în loc de 'l-am scăpat', "A curs robinetul la vană până s-a făcut inundație" în loc de 'am uitat robinetul deschis'..."S-a ars uscătorul de păr"... în loc de 'am uitat să opresc uscătorul și l-am pus în prosop și am uitat de el că m-am luat cu prietena la povești la telefon'...După ce comite câte o catastrofă din asta vine la mine și începe să ventileze din pleoape ca Zâna Măseluță...Vă dați seama că mă înmoaie... și mă și...'împacă' imediat...(cum numai ea știe să o facă)...Dar după ce trece efectul 'împăcării'...realizez cât am de tras ca să acopăr paguba...Da' ce să fac dacă o iubesc și ea știe cum să profite de asta ?...Auzi ce mă întreabă într-o zi (ca să îmi abată atenția de la faptul că a zgâriat noua tigaie de teflon când a spălt-o cu buretele de sârmă) : " Dacă nimic nu se lipește de teflon, atunci cum se lipește teflonul de tigaie ?"...
- Lasă , mă Mișule că sunteți încă tineri, zise Dodi. După ce o să îmbătrânești și o să moară 'împăciuitorul' îți vei aminti cu drag de toate întâmplările care se finalizau cu câte o...împăcare din asta...
- Trupă, pt onor drepți...atenție...marș (pică ca o bombă intevenția militărească a lui Gogu). Uitați-vă la blonda aia cu curu mare și bucile lăsate...ia uite cum unduiește din ele de parcă face-n ciuda pu...blicului...Mamă ce-mi plac astea...fiindcă sunt stabile-n curbă...
- Băi Gogule, tu și când te uiți după femei te crezi în spatele volanului mă ? exclamă Dodi dându-se pe spate în hohote de râs
- Băi iar vorbești în dodii ? îl întrebă Toni...Păi el din spatele volanului autobuzului le consumă pe toate...
- Băi Gogule, la aia îi trebuie schimbător de viteză nu brichetă ca a ta bă...(hohoti Fane). Ce-ți mai face fetița, auzisem că a fost bolnavă ?
- Care fetiță mă Fane, că a dat bacul și a picat...
- Ce trece timpul dom'le...
- Băi a dracului cadrele astea dicdatice...După ce că cer bani tot anu, ca să-i plimbe pe copii prin excursii obositoare pe la nuș' ce monumente ale naturii memoriale, în loc să-i lase acas' să învețe, nici nu-i trec bacu...I-auzi ce i-a zis unu dintre cei care i-au corectat lucrarea la Limba română: "Domnișoară, 'mi-au' se scrie despărțit, fiindcă aici nu e vorba despre o pisică ci despre gramatica Limbii române"...Păi de unde să știe biata fată dacă nu i-au explicat ?
- Lasă Gogule că nu e numai a ta, așa-i în toată țara...E de la ei...(zise Toni împăciuitor)
- Băi, și dacă nu am avut scandal pe tema asta...Tot liceul a ținut-o numai în discoteci...Când i-am interzis să își facă tatonaje...
- Tatuaje Gogule, tatuaje...
- Mă rog, tatuaje și să-și pună piersici în nas...
- Pirsing, Gogule...
- Bine mă, pirsing...Am amenințat-o (ca să o sperii) : "De te prind cu așa ceva...O să te umplu eu de tatuaje prinse-n pirsing și o să te fardez eu la ochi, fără trusă de trucaj...". Băi nu-ți spun că s-a băgat nevastă-mea, de față cu copiii: "Ba să lași tu fata în pace, că vrea să fie modernă...Vremurile s-au schimbat...Nu mai e ca pe vremea ta...Când dădeai cu mâna la deal pe sub fusta de tergal și te simțeai mare tractorist...Când ai crezut că te-or premiat când ți-or dat buletinu...Fata vrea să se integreze la oraș și să-și găsească unu mai acătării...Halal educație, frumos exemplu la minori și fete..." Băi, m-a făcut muci în cravată...Și la bac, poftim rezultatu...
- Lasă Gogule că nu ești singurul...concluzionă Fane...
-Dodi, tu pe unde mai lucri mă, că am auzit că te-ai mutat de la primărie...? îl întrebă Toni
- Da, așa este...Acum lucrez la Brașov la o fabrică de piese, subansamble și compresoare.
- Și cum e ?
- O perioadă a fost bine. Cât timp am avut șefi pe patronii străini...De vreo câteve luni au adus pe postul de director un sudist...Rău de gură, habarnist de meserie...Cred că se lua la harță cu nebunul din el mai mereu și era nervos tot timpu...Ce mai, o lepră de activist...Băi , se ține cu gura de tine și la veceu...Eu o luasem către toaletă, el după mine. Ajung și intru în prima cabină ( da de, da de), el nimic frate, dădea din cățeaua aia de gură de după ușă de parcă înghițise urzici și îl ustura limba..."De ce nu ai venit la ultima ședință ?" mă întreabă el, iar eu îi răspund scremut : 'Dacă știam că e ultima, să-mi moară dacă nu veneam domnu director'...S-a făcut liniște brusc...Plecase...De ziua lui i-am trimis o ilustrată ca să o dau la pace cu el: 'Domnule Director, firma pe care cu onor o conduceți înseamnă totul pt mine și eu mă țin de cuvânt să știți. Vă rog să primiți cele mai bune din partea mea și sănătate, că fără ea nu mai apucați...la mulți ani'. Băi da' ce să-i faci, cu reducerile și tăierile astea cu care te lovește Boc din dreapta și Băsescu din plin...nu prea mai ai unde să te aciuiești...Era bine bugetar da' s-a dus...Acu trebuie să ți de ceea ce ai...Asta e...Cică americanii au inventat pilula care împiedică mâncatul...La noi pilula asta se numește TRANZIȚIE...
- Toni, tu cu ce te mai...plângi mă ? vru Dodi să știe
- Păi eu cred că tot cu nevastă-mea...La noi în familie se pare că ea e sexul tare...Și asta mă complexează. Păi de douăjtrei de ani se scoală la cinci jumate, pune laboșul pe plită pt ceai, face focu, spală copiii (chiar și pe dinți), îi coafează, apoi îi trezește ca să îi trimită la școală, unge felii cu margarină, verifică ghiozdane, plesnește, după care pupă, îi scote pe ușă, apoi le dă să mănânce...Pune de cafea pt mine, dă foc la boiler, cămașă călcată cu cravata, ciorapi curați și izmene fără cute...La șapte și jumate mă trezește cu tupeu...După masa se întoarce de la servici cu brațele încărcate de sacoșe și de plase...Curăță cartofi, legume și fructe, mai rapid decât un dozator, spanac și usturoi, oftează, vin școlarii, balamuc, pupături, plesnituri, strâns masa, spălat vesela, făcut lecții, se ține de șale când răspunde la telefon, nu vorbește, cu mine, tăcând în fel și chip, nu știu dacă mă mai iubește...nu ne-am mai 'băut ceiuțu' amândoi de nu mai știu când...nu mai rezist...îmi vine să joc țintar cu ea...(cu ea pe post de țintă)...
- Las' Toni că la toți ni-i greu...(încercă Fane să scoată discuția din spectrul depresiv în care o adusese Toni)
Mai sunt și urcușuri și coborâșuri în viață...
- Băi, nu mai pot ține berea asta...(zise Gogu), mă duc să număr valurile...că la veceuri s-a privatizat lumea și sunt prețuri de tranziție...
- Dute Gogule liniștit, îl încurajă Fane, că la marea asta ar trebui să i se schimbe numele din Marea Neagră în Marea Galbenă...
- Atenție să nu te ciocnești cu vreun 'plutitor cu sâmburi de pepene' că ți se va împrăștia tot pe față (complectă Mișu), puneți ochelarii de schi înainte să te scufunzi...
- Și așa pute țărmul de la alge de strănută alergic pescărușii...(zise Dodi)
- Eu am pățit-o odată (se confesă Toni), după ce mi-am dat chiloții jos, sub apă, m-am trezit cu o urzică de meduză drept în...'diuză'...de am rămas fotosensibil la developare până în ziua de azi...De atunci nu mai port doar un slip simplu, ci și bermude cu plasă, peste slip...Numai așa mai intru în apă...
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 08 Iul 2011, 14:01

La o bere pe litoral
Soacră culegând perle.jpg
Soacră culegând perle
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 08 Iul 2011, 14:03

La o bere pe litoral 2

...Pe terasa hotelului, sub o imensă umbrelă de soare stăteau tot la o bere, fetele...
- Și cum te mai înțelegi cu Fane al tău , Mia ? întrebă Denisa (nevasta lui Mișu)
- Oooo, bine. Ca de obicei când e și mama prin preajmă. Prezența ei e strategică. Mama i-a spus lui Fane încă de la nuntă că dacă nu se poartă cu mine ca și cu o păpușă, nu vede moștenire apartamentul din capitală, că il dă lui fratele meu. Așa că nu îndrăznește să se certe sau să mă refuze cu ceva de față cu mama. Fane nu știe că deja apartamentul mi-a fost lăsat prin testament...
- Deșteaptă fată ! (oftă discret Rodica, nevasta lui Gogu)
- Auzi tu fetelor ce am citit într-o revistă de mondenități (continuă Mia pe un ton ușor răsfățat)...Cică savanții australieni au constatat că femeile au un creier și în burtă. Așa se explică faptul că unora dintre femei e greu să le scoți sexul din cap, situație consacrată în medicină prin sintagma 'penis captivus'...
- Nu știu, că mie nu mi s-a mai întâmplat de mult...Orice lucru bun în viață este ilegal, imoral sau îngrașă...Ori, dacă ai putea depăși obstacolele enumerate mai sus...nu ai găsi omul potrivit pt așa ceva...(filozofă surprinzător de profund Săftica, nevasta lui Toni).
- Denisa ? Tu ? vru să știe Mia. Te mai cicăle Mișu pt orice nimica toată ?
- Eeee...și tu acuma...Să greșești este omenește, dar să dai vina pe altcineva sau altceva...este și mai omenește...Secretul succesului este sinceritatea. Falsific-o și obții imediat succesul dorit...Cât timp e înnebunit după sexul cu mine îl am la degetul mic...
- Nici al meu nu mișcă în fața mea ! afirmă răspicat Rodica. Da nu din cauza sexului...Știu eu cum să îl țin din scurt...cum să-i tai macaroana...Că dacă face figuri și talente îi dau cu polonicu...De pachet...
- Fetelor, specialiștii spun că mâncatul cu lingura aduce alinare. Eu zic că folosirea polonicului aduce... armonie...Uite cazul lui Rodica și al lui Gogu ! afirmă Ilona (nevasta lui Dodi). Cred că ar trebui să îmi cumpăr și eu un polonic nou...Că pe Dodi îl mănâncă freza să plece și de la fabrica unde l-a băgat tata cu pile...Se ia în gură cu directorul...Cică el când are dreptate merge până în pânzele albe...(pânzele albe fiind cearșafurile din patul din dormitor, unde se aruncă pe burtă și începe să bocească cu fața la cearșaf)...
- Auziți tu, cică s-a scos pe piață înghețata cu aromă de usturoi...Se recomandă între două prezervative cu aromă de banană...(se amuză copios Rodica)
- Depinde de ce gusturi cultivi, răspunse Ilona. Eu prefer pe cele cu aromă de căpșună...
- Dacă ați avea o gloabă neputincioasă ca a mea, care nici înghețată nu e în stare să vândă ca lumea, nu v-ar mai arde vouă de brizbrizuri, dantele și arome...Că ați fi rupte de atâta muncă, zilnic...oftă cu nedisimulată sinceritate Săftica...
- Auzi fatăăă, (schimbă subiectul Mia), în cazul copiiilor concepuți în eprubetă , cum se scot oare părinții de acolo ?...

Soare, nisip, litoral, briză, familie, bere și mai ales...prieteni...Ce poate fi mai minunat ? O țară de vis...cu oameni de nădejde...și o natură de...îți taie respirația...

LU' Salvamaru ;) 8-) :D
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 08 Iul 2011, 14:04

La o bere pe litoral
Briză puternică.jpg
Briză puternică
Briză puternică.jpg (18.55 KiB) Vizualizat de 10095 ori
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 08 Iul 2011, 16:16

- Pe motiv de graba am comis o eroare gresita. Am postat pamfletul incomplet ! Voi remedia deseara. Mea Pulpa :D
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 09 Iul 2011, 00:09

- Deci, am repostat partea a-1-ia (din care omisesem jumătate din text). Se mai întâmplă și la case mari :lol:
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Bee Happy » 10 Iul 2011, 16:56

Barbatii vad mai mult, dar percep (sau pricep) mai putin.
Condus si eu de aceasta axioma, am raspuns in gandul meu, la comentariul pozei cu tractorul : ''Curat aratare de vara".
Dupa aceea, am vazut tractorul in fundal si am citit comentariul cu mai multa atentie :oops:

Ma abtin sa fac comentarii la poza ''Soacra la adunat de perle''. Vreau doar sa admir curajul fotografului, de a lua un prim-plan asa apropiat.

Cat despre pamflet, vreau sa-l mai citesc odata, ca sa nu-l interpretez gresit, ca si pe poza. Nu de alta, dar inca nu stiu daca este un pamflet, sau darea de seama reala, a unui turist intors din vacanta la mare. :P
Drumul spre succes, este tot timpul in constructie.
Bee Happy

Mesajde Adi Hodis » 13 Iul 2011, 11:25

Corneliuleeee ... ce-ai patzi-si nene ? ... nu cumva ai luat la bord ceva tarie si s-a urcat la " cat " ??? :)
Drumuri bune sa ai ...
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 13 Iul 2011, 13:42

- Cornelioane ! să Danciu !

Așa te vreau tată. Pune mâna și scrie ce gândești, nu te abține ca și constipații ceilalți care se tem să nu afle lumea ce gândesc...Doar e democrație și poți spune ce vrei fiindcă tot nu te ascultă nimeni...(nu mai e ca pe vremea lui Ceașcă când toți te ascultau cu atenție) :D

Să-ți răspund pe rând :

- ca să te apuci să scrii pamflete ai nevoie de mai mult de o păsărică, ( mai degrabă de un stol întreg) și să fi dus de acasă...așa culegi informațiile

- lupoaica nu-mi zice nimic fiindcă știe că am atâta imaginație încât e mai bine să o las să iasă decât să mă trezesc cu presiune pe creier și să îmi plesnească vreo venă...(în plus și ea râde de se sparge)

- dacă nu aș ataca subiecte 'delicate' și nu le-aș descrie 'expresiv', nu ar mai fi PAMFLETE și ar plictisi...(și nici nu aș mai fi un Lup uns cu toate alifiile :D )

- să ști că te contrazic în ceea ce privește afirmația: "Ca telectualii au duso in tot deauna m-ai bine". În primul rând nu e universal valabilă și în al doilea rând nu mă consider un intelectual...(ăia sunt prea rigizi)...

- sper din tot sufletul să nu ai dreptate în ceea ce privește albinele...pt că în ceea ce le privește iau lucrurile foarte în serios...Pt curiozitatea ta, am acumulat vreo trei ani de experiență în pastoral, cu încărcat și descărcat grupa mare...în general lucram (și voi lucra) fără mască. Consider 'sărutul albinei' mai mult o binecuvântare decât un blestem. Dacă nu ești alergic, efectele pe termen lung ale veninului de albină (nu în doze șoc sau inspirat), sunt benefice...

- 'șuturile' de la moderatori sunt necesare pt ca userii să poată face câte un pas înainte...

E a doua oară când prin intervenția ta ai anticipat următorul pamflet . Te saLU' admiratorule ;) 8-)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 13 Iul 2011, 22:45

Un pas-n c*r e un șut înainte

- Bine v-am găsit stimați telespectatori, la "AMINTIRI DESPRE VIITOR", cel mai urmărit Talk Show de televiziune...Gazda voastră la această ediție ( pe care am intitulat-o 'Profeții care au trecut dar au durut'), ca de fiecare dată, același moderator incendiar și non-conformist...Lupulescu Albin...
În această ediție specială ne-am propus să aducem în fața dumneavoastră trei invitați de marcă, într-o dezbatere publică prin intermediul căreia vom depăna 'Amintiri despre viitor' și ne vom reaminti 'Profeții care au trecut dar au durut', într-o încercare disperată de a afla care naiba este sensul prezentului actualei Românii...Și dacă se poate și ce fel de viitor ne așteaptă...
Am adus în fața dumneavoastră, după cum spuneam, o echipă formată din experți din trei domenii diferite: politic, popular și chiar paranormal.
Ca reprezentant al politicului îl avem invitat în această emisiune pe controversatul om politic, domnul Vanghelie. Fiind o națiune preponderent manelistă, am considerat că punctul de vedere al românului de rând poate fi exprimat de îndrăgitul rapsod de muzică manelară, Nicolae Guță. Din domeniul paranormalului am invitat-o pe reputata clarvăzătoare și futurologistă, Mama Omida...
Adresez tuturor invitaților un 'bine ați venit în emisiune'...
Lupulescu:- Să demarăm...Luând în calcul actuala conjunctură a României și contextul crizei globale, pe fundalul previziunilor catastrofale ce amenință să pună capăt civilizației noastre așa cum o cunoaștem astăzi...Ce puteți opina ?
Mama Omida.jpg
Mama Omida:- Acest om chel se gândește șî stă-n gânduri îngrijorat cum să fixează șî pe cine să bagă un om de bază ca premier, ca se poate să iasă la un scop șî la un nivel care vrea să scoate această țară șî România din criză cea mai mare...
L:- Nu, nu, doamna Mama...Asta cu Băsescu și Boc ați mai spus-o...
MO:- Hești sigur pă mathale ?...Samnă că mă lasă bateria la globu dă cristal ciordi-l-ar Benga...îl regulez rapid...din două frecușuri...(da o să te tăxuiesc-n plus)...așa, despră hEuro, o să naintează nainte rămâne pă loc...leu românesc o să mai decadă, nu o să fie-n continuare...dolaru nu cade niciodată...hadică că mai cade da să rădică...
L:- Ce ne puteți spune despre perspectivele politicului...
MO:- Pt clasa pulitică fac rugăciuni puternici cu toate vrăjitoarele pe care pot să le adun...ca să haibă sporuri ...ce-o vorbit să să lipească...și să fie mulțumiți în viață și toată România...și să fie conducere cu dreptate în țară și să le meargă bine...
Vanghelie: - Deci, dacă-mi dă voie mama, Mama Omida vreau să zic...
MO:- Dha cum să nu fiule, mânchațaș aparițâle tale de pe TeVeu...că nici Obama nu le potrivește cha tine...
V:- Deci, noi PSDul care este...
L:- Fără, vă rog...nu suntem în campanie electorală, în nume personal...
V:- Deci, eu, PSDul...
L:- Domnule primar !
V:- Deci, numai eu, am înțeles...vreau să vă zic că 'Un pas-n c*r e un șut înainte'...parcă Nosferamus a zis chestia asta, nu? ( că pe câți i-am citit...îi tot încurc)...
L:- Nosferatu e o chestie iar Nostradamus cu totul alta, domnule Vanghelie...
V:- Las' domle că cunoaștem și noi...Sistemul care se este la ora actuală te ejaculează imediat (ca să folosesc un termen tehnic), dacă nu cunoști 'know haosul' care este...Dom'le, nici în Miami nu se face ca la noi...Puteți căuta pe Goagăl...Păi ăștia care este ar...fu...ma-o și pe mă-sa (mă scuzați de expresie), numa ca să prindă o funcție...Că ca politica de azi n-am văzut curvă mai nespălată... care este...
L:- Și dumneavoastră faceți parte din această clasă politică domnule Vanghelie !
V:- Nu! Greșiți din eroare, eu m-am ejaculat singur din această categorie și mă debilizez de faptele lor de corupție necinstită, așa să știți...
MO:- Să poate să mă bagă șî io...
L:- Poftiți !
MO:- ...până la budă, să dau cu talc...
L:- Ăăăă...
MO:- Să lipește ?
L:- Talcul ?
MO:- Nu, învoiala...
L:- Sigur, coborâți de pe platou și pe partea stângă găsiți toaleta...dar sper că aveți dvs talc...pt că noi suntem pe buget de criză, știți...
MO:- Haoleuuu...da dă chând îl am so șî pulberizat...
L:- Deci să revenim la clasa politică românească...Ce părere aveți domnule Vanghelie despre faptul că Elena Udrea risipește banul public prin construirea de săli de sport moderne și performante în comune unde nu sunt nici copii dar nici canalizare, apă curentă sau gaz...Nu știu, e o părere personală, dar am impresia că Elenele ajunse în ierarhie, au fost în tot cursul istoriei o prezență nefastă...
V:- Aveți perfectă dreptate. Asta de acum este nefasta unuia...un om de afaceri intitulat Dorin COCOȘ...
L:- Nevastă domnule Vanghelie, NEVASTĂ !
V:- Da, nevastă am vrut să zic, dar nu mi-a ieșit...
Guță.jpg
Guță:- Domnu Albin, eu merg pe principiul "Turb-o !" în tot ce fac . Adică, când o prinzi tragei-o până turbează... și-n culcare și-n sculare...
L:- Guță, aici nu e vorba despre sex...
G:- Ba este, că pe viitor se anunță f#tai mare...Eu (poporul), sâmțim în vezică ce va să vie... Faceți dumneavoastră cum vrețî voi...da' io atâta vă zâc, că n-o să fie bine... Deci, cred că aș avea succes și în politică (acu că mi-am tras o casă de modă TURBO)...Și la urma următoare, la câtă lălăială îi în politica de astăz, io aș putea băga refrene fără număr...fără număr...
L:- Bun, hai să ne concentrăm puțin pe ideile care amenință întreaga umanitate...Un nou val de criză financiară care va duce la criza alimentară, radiațiile solare care vor distruge sateliții și sistemul de comunicații de pe planetă (inclusiv internetul și datele stocate digital), presupusele atacuri de tip terorist ale hackerilor...epidemii incurabile, 'scăpate' voit din laboratoarele secrete și alimentele folosite ca armă de distrugere în masă prin contaminare de durată (ca să se reducă efectul exploziei demografice), epuizarea rezervelor de petrol, fenomenul încălzirii globale...etc, etc,...ce puteți comenta despre toate acestea ?
MO:-Domnu moderatoru, mânca-va-ș, (dacă-mi permitețî), pă cu ce să frică pă noi rumânii criza limentară, dacă nouă ne mâncă câte doi tri porci din blid ?...(hapă nu vorbesc de sclifosâțîî hăia de la oraș...să puie mâna)...câte curci șî găini, rață șî gâște...Ha ? Păi câțî rumâni o hauzât de Bil Guiț ca să face criză mișto cân să cade www punct ro ? Ha?...Laif găoz on !
G:- Pe mine, ca urmaș al dacilor (să se știe pă sistem că dacii erau mari cântăreți și din gură și din instrumente), nu mă perie nici o criză, oricât de globală... Păi io cânt din Nemția până-n America și Rusia...Pe bani...fără număr, fără număr...La botezuri șî nunți...Șî după cum bine zice și Mama Obama, pardon, Omida, ce legătură are Bilu cu colebilu ? Ce are mercedesu cu căruța dom'le ? Calu trage cu nechezol nu cu petrol și și fără satelit...
L:- După cum se derulerază evenimentele...eu zic că ar fi mai prudent să-ți diversifici repertoriul solistic și să te reprofilezi și pe cântatul la...înmormântări...Nu vezi că până și statul a început să investească în capele ?
V:- Dom'le, la criza de petrol care eu sunt de părere, ar trebui să devenim cu toții niște Gigi Becali...Adică ciobani...Că dacă vom avea suflicient de îndeajunsă untură de oae, nu ne mai trebui motorină-n tramvaie dom'le...Cel puțin nu în sectoru 5...
MO:- Dă hepidemi, încurcătură dă mață, bătături dăochi dă găină pă deștu mic, dureri dă măselă dă minte și dă hemoroiduri, dăochi și lepădare, dă scursuri și dopuri sub limbă, dă toate cele șî celelatî...eu dezleg și fac făcătură dă lipitură de-ț cade auru din gură...Cităsc în măruntaie dă melc șî gâcesc în balegă dă epure și găinaț dă capră...hetîcî hetîcî...România hare bulan...Căcât trăhește Mama Omida...nu să ezistă labulantoare dă hepidemi care să lovește pophoru hăsta binecuvântat...
G:- Turbohecării face treabă bună să știțî, că mai reduce dân handicap la care nu știe cu ce să daunlează fimele de pe cumputer...să știți...
L:- Numai puțin, numai puțin...Nu că...discuția ia o întorsătură nebănuită...Fascinantă chiar...Cred că am avut o revelație pe parcursul emisiunii... Adică...ceea ce vreți să spuneți dumneavoastră este 'principiul talibanilor'...(cu cât mai primitivi cu atât mai protejați de modernitate)... Adică... sintagma: "Un pas-n c*r e un șut înainte" nu e...o altă perlă scăpată de Vanghelie în cadrul acestei emisiuni...ci un adevăr fundamental (care mie îmi scăpase)...Adică...din moment ce România (în cea mai mare parte a ei), nu se află în secolul 21 ci la începutul secolului 20, atunci, logic, prăbușirea sistemului din secolul 21 ne afectează într-o măsură redusă...Asta ați vrut să spuneți încă de la început, nu ?
Guță.jpg (4.57 KiB) Vizualizat de 11470 ori
Vanghelie.jpg
V:- Ce dracu dom'le...Te credeam mai destupat Lupulescule...Păi noi să-ți deschidem văzu ?...N-am înțeles niciodată telectualii...Pt ce faceți atâta carte ? V-a nebunit succesu ? Nu sunteți în stare să vedeț realitățâle cu ochiu simplu al omului de rând, cinstit și onanist...care este...
L:- Onest...
V:- Lasă-mă dracu-n pace...și acu mă corectezi ?... Pt că omul simplu le zâce cu inima nu din almanahe dă gramatici...Da le vede dom'le, chiar dacă nu știe cum să le conjugească...S-a văzut la bac câți telectuali pe bandă rulată trebuiau să mai apară-n țara asta...Fir-ați ai dracu cu mama voastră (nu cu dumneatu tanti Omido)...Doamne...
Maica Domnului...Că-mi fac și păcate acuma...Că parcă n-am destule...Ca un bun român ce suntem...
L:- Stimați ascultători, sunteți martorii unei concluzii de-a dreptul explozive, fulminante...Nu aruncați ticlazăul (fier de călcat pe cărbuni), nu aruncați lămpașele și lămpile, nu dărâmați cuptoarele de pâine, săpați-vă fântâni, migrați de la orașe către sate, apucați-vă de crescut animale pe lângă casă...Cu alte cuvinte, pasul în c*r cu care ne-am tot ocupat în ultimii 20 de ani se va dovedi a fi un șut înainte atunci când 'lumea civilizată' se va prăbuși...
Am înțeles în sfârșit că eforturile României de a se împotrivi progresului vor da roade în viitor...De abia atunci (în viitor), istoria va judeca la justa sa valoare rolul generației de astăzi...care nu este numită 'generație de sacrificiu' degeaba...Pt că datorită sacrificiului acestei generații vor supraviețui generațiile viitoare și ne vom întoarce acolo unde ne este locul, la origini...

LUPULESCU Albin 8-) ;) :D
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Liviu Began » 16 Iul 2011, 21:41

:lol: :lol: :lol:
Munceste ca si cum n-ai muri niciodata dar ingrijeste-te de suflet ca si cum ai muri maine .
Liviu Began

Mesajde Bee Happy » 17 Iul 2011, 15:06

:lol: :lol: :lol: :lol: Eu am ras mai mult. Sic :mrgreen:
Drumul spre succes, este tot timpul in constructie.
Bee Happy

Mesajde Adi Hodis » 17 Iul 2011, 15:27

LUPU' ALBINELOR scrie:Un pas-n c*r e un șut înainte

...Cu alte cuvinte, pasul în c*r cu care ne-am tot ocupat în ultimii 20 de ani se va dovedi a fi un șut înainte atunci când 'lumea civilizată' se va prăbuși...
Am înțeles în sfârșit că eforturile României de a se împotrivi progresului vor da roade în viitor...

Poate ... da´ recent am auzit o vorba ... " nu cred ca mai are rost, ca nici viitorul NU mai e ce-a fost ! " :(
Da´ auzi nene Lu´ ... hai sa te mai rizi si matale de mama doomida ... iote aici: ;) :P
http://creativemonkeyz.com/roboti/robot ... 23-destin/
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE