Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Arcas, in curand apicultor

Mesajde traianj » 02 Iun 2012, 18:36

Ma numesc Traian, sunt din Bistrita si m am hotarat sa ma fac apicultor. Detin cateva proprietati in apropierea orasului , mai precis pe Valea Sieului.
Am multe pasiuni, desepre care puteti sa aflati mai multe, intrand pe forumul: http://arcasi-arcuri-sageti.forumgratuit.ro/ ( nu este un forum comercial,in plus de asta sunt cam sigurel pe acolo :D )
Am de gand ca sa mi construiesc singur lazile stupilor, dar pentru inceput, mi am luat o lada de 12 rame, sa o studiez si sa vad cum este facuta, ca dupa ea sa construiesc pe urmatoarele: 2, 3 , 4, 5....
Ieri am cumparat lada cu nr 1, iar astazi i am adaugat inca o magazie. Deasupra lazii se vede ca am mesterit si la o capcana pentru roiuri; poate, cine stie... :roll:
Imagine
Imagine
traianj

Re: Arcas, in curand apicultor

Mesajde ves.lucian.zabrani » 02 Iun 2012, 19:07

bine ai venit printre noi !!! sanatate maxima tie si familiei tale !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde catalin_vl » 02 Iun 2012, 19:15

bine ai venit....
sa vedem pe viitor cat mai multe lazi dar pline cu albina ;)
multa sanatate si forta de munca.Catalin!
''albinele au nevoie de flori ca sa traiasca si florile au nevoie de albine ca sa rodeasca''
catalin_vl

Mesajde vio-trutza » 02 Iun 2012, 19:33

Bine ai venit iti urez si eu. Inceputul va fi greu dar foarte frumos daca intradevar iubesti albinele. Pe parcurs or sa apara si satisfactiile garantat.
Iti urez mult noroc in noua ta pasiune si sanatate maxima.
vio-trutza

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?