Da , am asteptat un pic de timp prielnic si mi-am virit nasul in 5 stupi . Toti aratau bine , fara botci , am gasit doar citeva botci de 2-3-4 zile pe care le-am suprimat . Albina multa ingramadita , lanturi , lanturi....., le-am mai bagat cite un FA si pot sa-si vada de treaba daca vor ........Astia abia acum sunt pe 13 - 14 rame , cu 7 puiet , au fost mai slabuti cind i-am cumparat........Acu si-asa anu e compromis in privinta culesului , s-au anuntat ploi toata luna Iunie.....ii voi trece pe sirop si ii voi inmulti cit de mult se poate........La anul , probabil , voi fi mare mahar , cu 25 - 30 de familii
Sper sa mai gasesc ceva roi de vinzare , lazi am in prostie doar ca sunt orizontale si eu vreau sa trec pe ME - MER ......dar acu daca le am , le voi folosi..... la anul sau peste doi ani voi trece pe ME sigur...........
Am inspectat iar un stup pe care l-am divizat si am gasit matca , i-am tras o bulina rosie , este in lada care a ramas e locul ei , am distrus botcile ramase , am mai introdus un FA .....voi vedea ce va fi......
Numa bine la toti stuparii.............