iunicu scrie:adriantl scrie:si spuneti mi si mie cu ce rame se inmultesc un stup? ( rame puiet,rame albine,si ce mai stiti voi
Raspunsul la intrebarea asta este DA!
La modul in care intrebi, pentru tine cel mai recomandabil este sa pazesti stupii si cand roiesc sa prinzi roii. Divizarea necesita mai multe cunostinte, defapt tu trebuia sa cunosti toate lucrurile astea inainte sa ai primii stupi.
Pe stupi poti da cu vopsea inainte sa bagi albinele.
Aerisirea este obligatorie in timpul transportului. Cand stupii stationeaza, e bine sa lasi albina sa isi regleze ventilatia dupa necesitati.
Suparaciosii sfarsesc prin a fi ignorati la un momentdat.
Topicul este Incepator,rabdare înseamnă cu cei la început,nu răspunsuri ironice,dacă ii scriai astea înainte fără sa mai adaugi trmitere la paza stupilor si altele era mai bine,cei care fac primii pași nu cred ca înainte de a avea primul stup știu toate aceste lucruri,vine pe parcurs,bineinteles prin studiere,practica,CONSILIERE,etc
Si eu am fost incepator,si inca sunt la inceput,dar mă descurajam dacă cineva mi-ar fi răspuns așa
Îmi cer scuze dacă am supărat pe cineva
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"