Se pare ca suntem cu totii deacord cu neajunsurile democratiei, dar asa cum e ea, e cel mai bun sistem comparativ cu celelalte variante.
Dragos2006 scrie:daca ne gandim la mitul pasarii Pheonix poate ca uneori este bine sa dam foc la tot iar din cenusa sa reconstruim ceva solid.
ce nivel de implicare si responsabilitate sa aiba un ologofren care nici nu stie pe ce lume traieste ? Grav este faptul ca astfel de oameni au loc si pe listele de candidati.
E usor de dat foc! Sa construim ce? Nu zic ca nu se poate poate ceva mai bun, dar putem? N-o sa-mi dau foc la casa doar pentru ca stiu ca poate fi alta mai buna.
Dragos2006 scrie:ti se pare corect ca bolnavii psihic sa aiba drept de vot ?
Dragos, am inteles ca, esti medic?
Sunt atat de multe afectiuni psihice care nu afecteaza gandirea incat jignesti o multime de oameni extrem de capabili prin afirmatia asta. Oricine poate ajunge la o nevroza, depresie, insomnie etc Aminteste-ti de "Beautiful mind", personajul avea accese de schizofrenie...a fost laureat Nobel!!!
Ca medic, tu te gandesti la consecintele afirmatiilor tale? Pai daca am o problema psihica, nu ma duc la medic ca va zice toata lumea ca sunt nebun, ba imi si interzic sa votez. Anatema! Poate se rezolva intr-o saptamana cu antidepresive sau somnifere, dar decat sa fiu privit ca nebun... Ca medic, e foarte grav ce afirmi tu! Injura-ma de vrei, dar te descalifica!
"Gasiti-mi un singur om normal, iar eu il voi vindeca" Carl Gustav Jung
Iar despre oligofreni... gaseste-mi un singur oligofren care stie sa scrie!!! Daramite sa voteze sau sa candideze.
Ce scriu aici nici n-are legatura cu politica, ci sunt uimit de ceea ce scrii coroborat cu faptul ca esti medic! Sa nu crezi ca am ceva cu tine, pur si simplu uneori nu pot sa asist la asa ceva si sa tac. M-as simti vinovat sa nu iau atitudine.
Sunt convins ca esti capabil de mult mai mult, constructiv, aici cred ca ai avut un derapaj provocat de furie. Cred ca pe multi dintre noi ii apuca o astfel de furie cand privim unde am ajuns.
N-am vreo afectiune psihica, cel putin nu diagnosticata, desi deseori...as putea sa jur ca nu sunt intreg la cap. Spun asta ca sa nu crezi ca de aia le tin parte "bolnavilor psihic".
Politic si constructiv, cred ca ar fi binevenit ca bacalaureatul sa dea drept de vot. Esti capabil macar de atat, ai dreptul sa participi prin vot la soarta tarii. Scoala e gratuita si accesibila oricui.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)