de Jean Valjean » 12 Iun 2012, 23:02
Nu zic nimic si nici nu inteleg ce ar trebui sa zic. Am citit topicul respectiv si nu am inteles decat ca cineva a vrut sa vada cum ar fi daca ar fi.
Eu nu vreau sa dau lectii nimanui deoarece nu sunt in masura, ceea ce spun este ceea ce am inteles urmarind discutiile pe forum un timp destul de lung si concluziile la care am ajuns. Tocmai de asta am si cerut sa ma corecteze apicultorii ale caror pareri au greutate, ca poate nu am inteles eu bine. Deocamdata nu am primit nici o atentionare din partea acestora, ba chiar am primit cateva confirmari. In momentul in care voi fi atentionat o sa accept ca am gresit si o sa le urmez sfatul, ca e spre binele meu.
Pentru mine faptul ca cineva face experimente nu reprezinta altceva decat un fapt interesant. Ca doar nu ma apuc eu sa fac experimente cu trei familii. Cand toti apicultorii cu sute de stupi procedeaza intr-un fel, sa ma iau dupa unul care procedeaza altfel?
Ma tot intreb de ce nu se poate raspunde strict la subiectul unei discutii. De ce trebuie sa se incarce forumul si topicurile cu discutii fara substanta? Cu raspunsuri fara rost, cu raspunsuri in doi peri. De ce nu poti primi un raspuns strict la subiect? Daca intrebi cum va fi vremea maine de ce ti se raspunde ca se inregistreaza 753mm coloana de mercur? Nu se poate sa se raspunda simplu "o sa ploua"?
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!