Dragos2006 scrie:Daca ai avea ocazia sa vezi fabrica de fructoza si glucoza din Bulgaria ai intelege ca este o tehnologie de varf. Romania nu detine o astfel de fabrica deoarece cand au avut loc negocierile de aderare la UE romanii nu au cerut cota pt. fructoza . Asa ca la ora actuala in Romania se produce doar zahar si o zeama dulce care nu este indicata la albine.
Citeste si tu ceva despre hidroliza enzimatica a amidonului si vei intelege niste chestii.
Nu m-am referit in special la Bulgari, am vorbit in general, si nu am facut-o ca un atac la adresa cuiva, pur si simplu m-am simtit ofensat in mandria mea de roman .
Ce tara bogata avem noi, pamanturi bune,forta de munca( o parte au plecat afara sa ii stearga la fund pe aia care ne-au robit),materie cenusie, resurse minerale, petrol, hidrocentrale, centrale atomoelectrice, termocentrale, si cu toate acestea noi importam totul, de la chiloti,tenesi, legume, fructe .
Pe negri aia fara minte din africa care traiesc prin savane si pe care ii bazaie mustele pe la gura pot sa ii inteleg, nu au avut noroc, Dumnezeu lea dat un pamant arid, nu prea au resurse, nu au educatie etc .
Dar noi romani ce scuza avem, ce fel de patrioti suntem noi, cand am facut armata am depus un juramant fata de tara cei ce vin la conducerea tari au jurat de doua ori, o data la incorporare si alta data cu mana pe biblie la investire, privind in jur se pare ca a fost un juramant stramb avand in vedere cum a ajuns tara acum .
Ultima oară modificat de iuli81 pe 23 Iun 2012, 11:56, modificat 1 dată în total.