MARY 77...TE ASTEPT!!!!!
mary77 scrie:Scuze pentru intarziere dar omul mai si munceste .Becurile la acea temperatura din interior ,sticla se coace prea tare si se sparge , cu O.2 are dreptate orce clocitoare are fante de a circula aerul. Si asa ca pentru cultura matale am confectionat singur clocitori de gaina si m-am lovit de acela probleme. Ma faci sa-mi schimb parerea despre mata ,te-am rugat ceva intr-um MP daca nu lam trimis cum trebuie imi cer scuze pentru afirmati nu sunt expert in ps.Bafta cu proiectul.
arnautu valentin scrie:bre nea jane !bre oua de porumbel potzi baga in cutia aia?
jenica67 scrie:Mai janese, ce diagrama ai, zici ca e diagrama noastra de la cementare, numai ca temperaturile sunt ceva mai mici![]()
janese scrie:ce e ma dezordinea asta in stupina????bine ca le-ai dat iarba si fan sa nu le creasca glicemia!!!!ai pus atata fan pe ei ca zici ca stupii sunt bagati in capitza de fan...nu fanul pe capace!!!!...lasa-te, ma ,de albine si ia-te de crescut bureti pleurotus, ca vad numai bureti in stupina ta!!!ai plantat botca aia pe o rama seaca
!!!...calicule!!!!!
ps...semneaza janese ordonatu
baga ma niste poze meseriashe,sa rupi gura oltenilor!!!stateam si ma gandeam...tie cum sa-ti mai zic ma,incepand de anul asta???tot manz...sau bashtan???...MANZULEEEEE!!!!!!!!!!!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori