adi scrie:Dragi apicultori "meseriasi" incetati cu prostiile de mari cunoscatori si ajutati oamenii daca puteti, nu ii luati peste picior.
Pt Ioan Guist: Ion&Valentina a precizat problema cu destula exactitate. Daca tu ai probleme cu masina si spui ca nu iti intra in viteza de exemplu, oricine iti poate da destule sfaturi. In concluzie, comentariul tau e de...geaba
Pt. MIHAI BALS: de ce te bagi sa raspunzi aiureli care nu au legatura cu intrebarea? Esti TOTAL aerian cu raspunsul asta. Daca habar nu ai, macar taci.
NU UITATI SUNTETI LA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR.
Daca e prea banal pt voi, nu mai cititi aceasta sectiune.
Moderatorii ar trebui sa stearga posturile care nu legatura cu intrebarile sau raspunsurile "mistocare".
Pt ion&valentina : din pacate nu va pot ajuta pt ca si eu sunt incepator (am 4 stupi de 2 saptamani) insa incerc sa ma interesez de problema dumneavoastra printre oameni cu bun simt si revin cu postare.
jenica67 scrie:Ion&Valentina, dar ce scoli ati facut voi ? Si eu am citit asa zisa intrebare, dar ce sa inteleg ? Ce cutie aia, care aduna miere si polen, si nu este deloc ? Pai ai spus la cineva daca ai albine in ea, cate, este familie, este roi si asa mai departe. Domnul Guist ti-a zis bine, dar ai amortit, nu ai mai dat precizari suplimentare, ce raspuns sa primesti ? Mai sare si adi ala la prima postare, cu gura, ca el mare filozof, a inteles cu mare exactitate. Eu daca asi fi in locul moderatorului, la asa o opinie mai adi, te-asi exclude, fara drept sa mai intri pe forumul asta, dar ai noroc. Eu pentru a nu se mai incarca forumul, cu tot felul de intrebari, care nu isi au rostul, ROG pe cei care au o problema, sa descrie cu lux de amanunte situatia, daca vor sa nu primeasca un raspuns, in necunostoonta de cauza, gresit. Sau merita sa scrie o multime de oameni pareri, cu cate posibilitati vad, pentru ca unu, care vrea sa fie ajutat, ii este LENE sa descrie situatie, si mai mult, sa o reciteasca, ca sa fie ceva clar, nu ceva descris ambiguu.
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori