de liviu1965 » 04 Iul 2012, 19:31
Nu credeam ca am sa spun odata..... mi-e rusine ca sunt ...., totusi nu pot sa spun.
Ceea ce-au facut astia..., la limita constitutiei, este mai mult decat nesimtirea in exprimare a presedintelui in anii cat ne-a pastorit.
M-am hotarat sa nu mai spun Basescu si sa spun presedintele , sa respect romanii care au votat.
Sa nu respecti Curtea Constitutionala, e .... " la limita constitutiei" .......
Il vad pe vesnicul absent si obosit Crin prin Parlament , el care .... cand se incarca cu " energie negativa" pleca cateva zile la Paris.... ( vezi declaratiile lui din anii trecuti ). Acum e number 2 in stat.Si poate sa ne pastoreasca in zilele urmatoare.
E normal?
Nu l-am votat pe el. De ce nu intra pierzatorul: Gioana, care a fost votat de restul romanilor?
Ma uit la tv si vad circ.
Macar daca este si paine....
Am fost in Bucuresti si am plecat cu o zi inainte de venirea minerilor.Stiu starea de spirit de atunci a bucurestinilor.Dupa aia am aflat-o si cand au venit minierii.....Si totul datorita lui Iliescu ca nu accepta sa piarda puterea, cea la care a visat si asteptat atatia ani.Solutia: minerii.
Azi...acelasi scenariu cu referire la Ponta ( spun Ponta si nu primministru intrucat nu a fost investit de romani , prin vot, un oportunist). Este un plagiator ordinar. Si ca si Iliescu , nu suporta sa piarda puterea.Norocul nostru ca suntem in CE si nu au venit minierii.
ACESTA ESTE TESTAMENTUL LUI NASTASE.
Nu ies din puscarie..... va aduc pe toti langa mine.
Ganditi logic si simplu ca o albina.
Informatii sunt....
Democratia a murit?
Exista o noapte a partidului nazist.... tot din scurt, organizat si "taietura de bisturiu" a fost inventata atuci.
Nu sunt adept a presedintelui si de la mineriade nu am mai comentat politicienii , de fapt activitatile lor.
Acum.... e " la limita constitutiei " . Ptr. mine inseamna la limita democratiei. Se stie ca , constitutia a fost facuta de " taticul constitutiei " ptr. ca Iliescu sa mai prinda un mandat.
Ptr. mine, DA, ieri democratia a murit.
Sa dea Dumnezeu sa ne ajute Europenii. Dar si ei au problemele lor......