Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde Mircea_63 » 04 Iul 2012, 20:51

Iata cum, atunci cand credeam ca nu voi avea cu cine sa votez, acum am. Eram un critic al Presedintelui, nu pentru austeritate ci pentru cresterea datoriilor si lipsa solutiilor constructive si din antipatie pentru unele manifestari ale dansului.
Acum am devenit pro-Basescu si pana intratat incat, daca inainte eram discret cu aceste lucruri, acum o spun in gura mare.
Oare oamenii astia au de gand sa faca vreodata ceva bun pentru tara? Nu le e rusine oare sa se bata pentru ciolan in asemenea hal si in vazul intregii lumi? Una era sa-si mai dea la gioale si sa se traga de tricou, sau sa se pitige cand
nu-i vede arbitrul si alta sa se incaiere cu nesimtire, fara sa le mai pese de tara asta!

Ma simt ca o albina dintr-un stup orfanizat!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde cristi_vidican » 04 Iul 2012, 20:57

Stiti ce e ciudat? Cu toata lumea (buna) cu care vorbesc vad ca e impotriva PSD-ului end Co. Dar cand se voteaza?
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde paul » 04 Iul 2012, 21:06

Haideti sa nuantam putin ... Nu putem privi lucrurile acestea doar in alb si negru .
Basescu nu este nici pe departe modelul de sef de stat . Nici Iliescu nu a fost . Constantinescu ... s-a apropiat putin .
Ceea ce fac uslasii azi ,au facut pedeleii pastoriti de Base ... ieri . Sa nu uitam panarama de la votul de numire a judecatorilor de la CCR . ... Sa nu uitam cum a fost schimbat Geoana . Sa nu uitam cat balet s-a facut cu Constitutia ,cum se chinuia Base s-o interpreteze cand cu numirea lui Klaus Johanis ... Ar fi de preferat sa nu uitam cum au schimbat pedeleii Avocatul Poporului cand a castigat Valer Dorneanu ... Si ar mai fi multe "piedici in calea uitarii".
Deranjant e urmatorul lucru ... asurpritii au devenit asurpritori ! Nu va faceti mai multe griji decat v-ati facut atunci cand portocaliii au facut ... ibidem!
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde adycnst » 04 Iul 2012, 21:09

pai cristi, lumea buna este scarbita de politicieni acum sper sa se trezeasca si sa mearga la vot!
adycnst

Mesajde Johny » 04 Iul 2012, 21:59

Fratii mei, ma refer la pocaitii de pe forum care sustin pe Base cu o fervoare demna de o cauza mai buna. Nu pot sa uit cum a-ti infierat-o pe cantareata de culoare din state, cum, ca nu poate fi un model, si asa este. Dar despre Base ce spuneti, este un model? Marturisiti-l pe Hristos si politica lasati-o pe seama altora pt. ca nu este pentru noi pocaitii. In rest mult respect pentru ce-a ce reprezentati pentru apicultura din romania. Va salut cu PACEA DOMNULUI!!!!!!!!!!!!!!!
Johny

Mesajde namzeb » 04 Iul 2012, 22:01

Se tine vre-o pomana pe undeva sa viu si eu.Pina acum m-au furat unii cu camionul daca ma vor fura si astia emigrez in Congo Brazavil ca aici nu se mai poate si-mi iau si stupii :D :D :D
Toate fiintele au un rol in viata pe pamint.http://bismark.sunphoto.ro/
namzeb

Mesajde ioanpuiu » 04 Iul 2012, 22:03

Am emoţii.
Nu pentru ce va fi mîine în piaţă dar voi acolo ca manifestant " după douăzeci de ani" şi mă tem că mă vor năpădi amintirile şi voi fi mai sentimental decît vreau.
Răspund acestei chemări:
"Pe cei care se simt reprezentati de Initiativa Civica de Centru-Dreapta si de echipa din care fac si eu parte, ii chem sa fie imbracati intr-o singura culoare: alb. Alb pentru ca nu este o culoare asimilata vreunui partid si este reprezentativa pentru onestitatea cu care ne raportam la o schimbare profunda a politicii in Romania."
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-126 ... ora-18.htm
Mi-am pregătit deja ţoalele. Pantofi, curea, cămaşă şi şapcă, toate albe plus blugi.

Îmi pare rău că vă ştiu pe prea puţini după feţe.
Mi-ar place să vă salut.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde adycnst » 04 Iul 2012, 22:07

jos palaria nea' puiu poate ajung si eu pe la 19.30...INDIFERENTA NASTE MONSTRII
adycnst

Mesajde Mircea_63 » 04 Iul 2012, 22:08

Johny, uite, eu nu sunt "pocait", deci nu poti spune ca am alte motive pentru ce voi scrie acum!

Ce ma intriga e atentatul tau la democratie. Ce are religia cu politica? Adica, in functie de inclinatiile religioase voteaza lumea cu unul sau cu altul?
Nu cred ca toti neoprotestantii au exact aceleasi optiuni politice. Ce amestec are religia aici? Pe bune, pe mine ma depaseste. Daca vrei sa ma luminezi -fara mistocareala sau aprideri, ci asa ca unui copil care nu intelege- esti binevenit.

Ca sa fii sigur ca nu sunt neoprotestant (pocait cum spui tu), precizez lucrul cunoscut ca un pocait care se dezice de apartenenta sa nu mai este pocait.
Mircea_63

Mesajde Johny » 04 Iul 2012, 22:20

Domnule Mircea_63, eu pe dumneavoastra nu am a va lamuri cu nimic in cea ce privesc optiunile politice, nu am acest drept. Eu daca as putea v-as lamurii ca aveti nevoie de mantuire, data prin credinta in Modelul Suprem, care este Hristos. Eu stiu un lucru care se afla scris in scriptura, si anume ca "blestemat este cine isi pune nadejdea in oameni si nu alearga la Domnul". Ca o paranteza, sa stiti ca si eu sunt unul dintr-e votanti lui Base in primul mandat pana am realizat ce poate. Cu respect pentru toate optiunile, va salut!!!!!!!!!!!
Johny

Mesajde adycnst » 04 Iul 2012, 22:24

asa nesimtiti si ******* cum au fost pdl-istii am ajuns sa vedem un politician in puscarie asta inseamna ca justitia este mai presus de domnii politicieni!...domnule jony nu are nici o legatura discutia de aici cu religia nu credeti ca sunt 2 subiecte total diferite!?
adycnst

Mesajde Johny » 04 Iul 2012, 22:28

adycnst scrie:asa nesimtiti si ******* cum au fost pdl-istii am ajuns sa vedem un politician in puscarie asta inseamna ca justitia este mai presus de domnii politicieni!...domnule jony nu are nici o legatura discutia de aici cu religia nu credeti ca sunt 2 subiecte total diferite!?

Sa fii sanatos, sa ai parte din belsug de ce iti doresti, eu doar am raspuns, si atat. Am incheiat interventia mea pe acest subiect.
Johny

Mesajde paul » 04 Iul 2012, 22:35

ioanpuiu scrie:Am emoţii.
Nu pentru ce va fi mîine în piaţă dar voi acolo ca manifestant " după douăzeci de ani" şi mă tem că mă vor năpădi amintirile şi voi fi mai sentimental decît vreau.

DOMNULE IOAN PUIU (stiu eu de ce am folosit majuscule) ... daca tot sunteti la capitolul
amintiri este foarte nimerit un remember ... La mineriada au fost maltratati cei care gandeau ... altfel decat echipa lui Ilici , au fost devastate sediile taranistilor si liberalilor. Nu ale fesenistilor , din care cu onor faceau parte multi care acum sunt "aparatorii democratiei" ...Care probabil in stilul binecunoscut au scapat intr-un moment de euforie bahica sau "revolutionara" ... ".uie ma , v-am spus eu"!
Pana la urma calaiii din 90 sunt oprimatii de azi ? Hai sa fim seriosi .
MRU ... ultimul cartus ! Prea putin ...
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Mircea_63 » 04 Iul 2012, 22:37

Multumesc Johny! Si eu am convingerea ca am nevoie de mantuire si deasemenea sunt tot Crestin, ca si tine.
Despre politica insa, fara a fi ceva personal, observ ca ne indemni sa nu ne amestecam, insa recunosti ca si tu ai votat, adica ti-ai manifestat o optiune politica. Imi pare o contradictie aici.
Nu imi pun nadejdia in oameni in ceea ce priveste mantuirea, dar imi pun speranta intr-un sistem mai bun, eventual in oameni mai buni, pentru binele nostru si al urmasilor nostrii.

Exista proverbe gen: D-zeu iti da, dar nu-ti baga in straita!
Sau de la credinciosii musulmani, care spun: Alah iti pazeste camila, dar nu uita sa o legi.

Fara implicare. asteptand sa faca D-zeu totul in locul nostru, ajungem la...Hitler. Daca nu noi -oamenii- suntem de vina pentru ca s-a ajuns la asa ceva, prin neimplicarea noastra, atunci cine? Se insinueaza ideea ca D-zeu e de vina, ceea ce e o blasfemie.

Te salut ca pe un frate crestin si tin sa te asigur ca nu e nimic personal in ceea ce am scris. N-are a face nici cu religia, nici cu politica ci doar o discutie despre lumea in care traim.
Mircea_63

Mesajde Dragos2006 » 04 Iul 2012, 22:56

Johny scrie:Fratii mei, ma refer la pocaitii de pe forum care sustin pe Base cu o fervoare demna de o cauza mai buna. Nu pot sa uit cum a-ti infierat-o pe cantareata de culoare din state, cum, ca nu poate fi un model, si asa este. Dar despre Base ce spuneti, este un model? Marturisiti-l pe Hristos si politica lasati-o pe seama altora pt. ca nu este pentru noi pocaitii. In rest mult respect pentru ce-a ce reprezentati pentru apicultura din romania. Va salut cu PACEA DOMNULUI!!!!!!!!!!!!!!!

ALO , ALO ! eu sunt mare fan Base dar nu sunt pocait , este o problema ca sunt ortodox si tin cu Basescu ?

Mie Dumnezeu imi spune ca Basescu este calea cea dreapta ? e un pacat ?
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde ioanpuiu » 04 Iul 2012, 23:33

paul scrie:
Pana la urma calaiii din 90 sunt oprimatii de azi ? Hai sa fim seriosi .

Paul dragă, mesajul tău conţine foarte multe supoziţii.
Devastarea sediilor acelor partide a fost o diversiune, o acţiune de intimidare şi totodată de justificare a intervenţiei minerilor.
S-a declarat că s-au gasit acolo mari sume în valută, arme şi droguri , nimic neobişnuit în ziua de azi , dar pentru vremea aia era o grozăvie în percepţia publică (naivă)

Nici atunci şi nici mîine, manifestaţia nu a fost/nu va fi de susţinere a vreunui partid politic.
Nici măcar a lui MRU ...ultimul cartuş... cum spui tu în stilul cu care m-am obişnit de-acum.
Nu mai există cu adevarat partide politice, ele s-au transformat în asociaţii lucrative cu obiect de activitate ...cunoscut.

Oamenii caută alternative pentru că ceea ce se petrece acum este JAPCĂ
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE