Luciane, m-ai sunat, dar am fost plecat cateva zile din tara...
salutare fratilor !!! am venit cu poze !!! prima cu cuiburile si cu caturile ( cate 3 la fiecare stup ) de 1/2 redus !!! am lucrat la ele de mi-a venit acru !!! dar mierea e dulce !!! si tot singur !!! parca cateodata as mai vrea pe cineva cu mine !!!
ves.lucian.zabrani scrie:asta pentru ca mie imi place sa iernez cu un cat sub cuib !!! iarna trecuta am avut doua caturi sub cuib , dar poate ca este prea mult !!! ma mai gandesc !!!
mai este un avantaj cu catul sub cuib !!! la acest model daca as vrea sa intorc toamna cuibul cu 180 de grade nu as putea fara cat sub cuib !!! m-ar incurca braul !!! e bun braul !!! protejeaza de ploaie si nu mai este nevoie de coltare !!!
ves.lucian.zabrani scrie:iti spun eu ce iti scapa !!! ..........................acuma spre toamna puietul va fi pe peretele cu soarele , timpul se raceste si rezervele cresc in partea din spate !!!
iarna daca ramane ghemul in partea din fata unde a fost puiet urca pe mancare pana la speteaza de sus a ramelor , o ia spre soare ,............
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori