Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde ioanpuiu » 10 Iul 2012, 00:06

Ioan Guist scrie:Vreau sa cred ca noi am inceput sa contam.

Ştii ce e trist dar adevărat ?
Pe noi, oamenii din ţara asta nu ne va descalifica porcăria pe care au făcut-o politicienii şi Curtea (fostă) Constitutională ci votul pe care îl vom da la referendum.
Asta nu vor înţelege nemţii niciodată.

Acum totul e terminat.
De PDL nu vreau să mai aud niciodată, un partid slab, cu scheletul politic Blaga şi cu alte figuri sinistre de-acolo.
Nu-mi doresc ca Băsescu să mai ajungă la Cotroceni, nu ar avea nici o şansă cu haita asta nouă.

Îl voi vota totuşi pentru că nu vreu să iasă pe uşa istoriei cu un scor jenant, ruşinos.
O voi face şi pentru ca pun preţ pe loialitate.
... şi nu-mi place să mă gudur pe lîngă stăpîni ...nici cînd sunt buni
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 10 Iul 2012, 00:18

Ioan Guist !

am uitat ceva, te salut la rîndu-mi cu un zîmbet în suflet.
ioanpuiu

Mesajde Johny » 10 Iul 2012, 00:23

Cristian IONITA scrie:
Johny scrie:
Cristian IONITA scrie:
Johny scrie:
ioanpuiu scrie:Începe noaptea noastră.

Mergeti si spune-ti asta copiilor si parintilor de la sat unde sau inchis scolile la indicatiile lui Base, un mic exemplu doar. Cu respect!!!!!!!!!!!!!!!

asa si ..... cu ce ajuta faptul ca cei de la USL calca in picioare totul ca sa-l suspende pentru cu toitul si cu totul alte motive?
Dumneavoastra stiti sa cititi? .... ati vazut undeva in motrivarea suspendarii (si) acest motiv?

Daca nu ma insel .... au fost inchise scoli si cand PSD era la guvernare .... (atat cea proprie cat si cea cu Base Presedinte) ....

Eu o simt pe pielea mea, in fiecare zi, dumneata de la Bucuresti o simti mai putin spre deloc. Ia sa te coste lunar 100 euro naveta copiilor si mijlocul de transport destinat sa duca copii la scoala sa fie folosit doar spre folosul celor care tipa acum ca li se inchide robinetul cu resurse moca. Cu respect!!!!!!!!!!!

si eu am in viata multe nemultumiri .... dar e de neam prost sa nu fii in stare sa-ti controlezi frustrarile.

Imi pare rau pentru dumneavoastra ca trebuie sa va cheltuiti banii cu educatiia propriilor odrasle ...

Mie nu imi pare rau de banii cheltuiti cu educatia propiilor copii, ma enerveaza cand unii cu tupeu nesimtit i-mi baga mana in buzunar ,si sunt cei de pe margine care aplauda actiunea!!!!!!!!!!!
Johny

Mesajde gabi bee » 10 Iul 2012, 00:30

eu am mai scris ca am votat intotdeauna impotriva neo-comunistilor si asa voi vota in continuare ! ce masuri credeti ca vor lua comunistii pt ca oamenii sa poata avea un nivel de trai mai ridicat ? ce masuri au luat intotdeauna si anume acele masuri care sa tina populatia la un nivel minim de subzistenta si de a le pune bete in roate celor ce vor sa intreprinda ceva , adica celor care vor sa devina cu adevarat liberi si care sa nu mai depinda de " pomenile" de la conducere si pe care "zaharelul" nu-i mai poate pacali ! votati cu USL-ul si ce avant a avut tara pe vremea lor va avea si acum , adica doi pasi inainte si unul inapoi sau doi inainte si doi inapoi ! eu am avut sansa sa merg si sa lucrez pana acum in 3 tari europene si am vazut cum stau lucrurile la ei ! prima a fost SERBIA , in 1997, care pt mine a fost un soc din cauza ca acolo, in niste simple localitati , sate , era un nivel de trai care depasea cu mult nivelul de trai din orasele noastre ! cred ca va mai trece 10-20 de ani de acum incolo pt ca satul nostru sa atinga nivelul satului sarbesc din 1997 ! de unde diferenta asta ? au avut cateva libertati esentiale pe care noi nu le-am avut pe timpul comunistilor cu toate ca si la ei a fost comunism dar ei l-au avut pe TITO , un fel de BASESCU al zilelor noastre , tot asa de al dracu si rau cu unii ! nu mai dau si celelalte exemple ca italia si spania ! dar noi ce facem ! avem ochelarii de cal si votam ca oile cu USL-ul si cu neocomunistii care ne vor uniformi la un nivel scazut si cum vrea unul sa-si faca o ferma sau sa intreprinda ceva , ai da in cap si ai leaga pietre de moara de picioare , ca sa nu poata reusi ! asta-i USL-ul , asa a fost , si asa va fi si in continuare , asa ca ganditi-va bine ce votati in toamna la parlamentare !
Masoara timpul cu faptele tale !
gabi bee

Mesajde ioanpuiu » 10 Iul 2012, 00:43

Johny scrie: ... ma enerveaza cand unii cu tupeu nesimtit i-mi baga mana in buzunar ,si sunt cei de pe margine care aplauda actiunea!!!!!!!!!!!

Johny, ai scăpat.
A căzut şi Băsescu şi partidul care îl susţinea şi sper ca de-acum înainte să-ţi fie mai uşor.
ioanpuiu

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 10 Iul 2012, 00:53

Ioan Guist scrie:Ca sa mai descretim fruntiile. Cica ...

1).Cica... o televiziune concurenta cu 'Antenele' va iesi in unda cu o emisiune concurs cu castiguri in tombola, emisiune ce se va intitula "- Sti ! Si la ce iti foloseste ?".

Cireasa de pe tort consta in intrebarea la care se acorda 1 milion de euro. Iata textul si intrebarea:

"Romania a intrat in cartea recordurilor politice ca singura tara europeana care a reusit sa impleteasca ciorapul democratiei cu un model atat de original incat nimeni nu s-a mai gandit inainte.

Care factor a contribuit la atingerea succesului ?
A - Ingeniozitatea
B - Promovarea valorilor autohtone
C - Tupeul penal..."
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

2). Cica... Ponta si Crin Antonescu au declarat ca in cazul in care Basescu nu va fi inlaturat in urma referendumului de pe 29 iulie, se vor retrage din viata politica. Dar vor pune impreuna de o afacere: spalatorie de haine. Fiindca au devenit constienti cat de buni sunt in domeniu, dupa ce au observat efectul de inalbire pe care i l-au produs lui Basescu...

3). Cica...in cazul in care Basescu va cadea, USL-ul va tipari o editie cu coperta revizuita a cartii de promovare a imaginii Romaniei, intitulata "Romania mereu surprinzatoare". Noua coperta va prezenta fotografia in detaliu apropiat al unei flori de crin pe pistilul careia o matca isi regleaza ponta...

4). Cica...acuzat ca a influentat justitia, Basescu s-a aparat sustinand ca pe timpul mandatului sau justitia a facut un mare pas spre vindecare. Fiindca a ajuns din oarba, chioara...

5). Cica...Ponta a sunat-o pe Angela Merkel si a avertizat-o ca daca mai da in Romanie ca in colonie, cat o fi ea de crestin democrata, o sa-i sara PeNeLe! Iar lui nu o sa-i PeSeDe loc...

Lupu' Damblarin

(asta e Puiule, contributia mea la 'Noaptea noastra' ) 8-)
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Johny » 10 Iul 2012, 01:02

ioanpuiu scrie:
Johny scrie: ... ma enerveaza cand unii cu tupeu nesimtit i-mi baga mana in buzunar ,si sunt cei de pe margine care aplauda actiunea!!!!!!!!!!!

Johny, ai scăpat.
A căzut şi Băsescu şi partidul care îl susţinea şi sper ca de-acum înainte să-ţi fie mai uşor.

Sa fie sanatosi ca au destul, au avut ei grija, nu trebuie sa le-o port eu. Cu respect!!!!!!!!!!!!!!
Johny

Mesajde ioanpuiu » 10 Iul 2012, 01:09

Pentru cei cu care am fost în "litigiu"

Recunosc că eu am pierdut şi voi aţi cîştigat ... dar,
Peste puţină vreme veţi realiza că aveţi un alt Presedinte, că trageţi într-o direcţie greşită, că nu foloseşte la nimic şi nici nu e frumos să tragi într-un mort.

Aştept cu nedisimulată plăcere ziua în care veţi întoarce armele.
ioanpuiu

Mesajde akmm » 10 Iul 2012, 08:11

Una peste alta, Prim ministrul Ponta recunoaste puterea dojenitoare a Curtii constitutionale.
Sa inteleg ca de acum merge Antonescu la Bruxelles?
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde Cristian IONITA » 10 Iul 2012, 09:11

revenind la subiect .... ma repet .... ce poate fi mai democratic de atat?

una din definitiile democratiei ar fi ca e cea care acorda dreptul unei societati sa greseasca.

dacă populaţia va gira prin vot astfel de oameni, pentru care plagiatul nu e plagiat, avocatul poporului poate fi revocat pentru că a depus o sesizare (la cererea cetăţenilor, atenţie, deci conform legii) în favoarea ICR-ului şi împotriva guvernului, în care o hotărîre a Curţii Constituţionale poate să nu fie respectată pentru că nu ne place componenţa ei, în care Monitorul Oficial e trecut în subordinea Guvernului ca să poată fi publicate cît mai repede ordonanţele de urgenţă, în care preşedinţii camerelor parlamentului sînt schimbaţi în dispreţul legii date chiar de cei care o încalcă, şi în care preşedintele e suspendat în doar patru zile într-o sesiune parlamentară extraordinară convocată iniţial doar pentru ca Ponta să-şi prezinte mesajul cu „realizările” lui de la Consiliul European atunci nu trebuie sa ne mire nimic, inclusiv nici faptul ca toate criticile europenilor contra (deocamdată) doar a guvernului şi parlamentului din România se vor reflecta şi împotriva românilor în general.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde ioanpuiu » 10 Iul 2012, 14:19

Se pregăteşte simplificarea modului în care se cheltuie banul public ?
http://economie.hotnews.ro/stiri-eurofo ... irecte.htm
ioanpuiu

Mesajde echo » 10 Iul 2012, 16:30

Dintre cei care sunt pro- actiunii initiate de USL, ii invit sa spuna ce anume considera ei ca vor primi de la USL, odata ajunsi la putere...

Am impresia, dar poate gresesc, ca cei ce sunt deacord cu aceasta masura de suspendare a Presedintelui si cu tot setul de masuri intreprinse deja, agreeaza acest lucru numai in virtutea faptului ca ... "Jos Basescu" !! fara sa aiba dealtfel nici un alt argument politic, economic, social, etc... fara sa argumenteze clar ce anume avem noi de castigat din asta...

Pana acum, doar partea contra si-a expus motivele pentru care NU agreaza aceasta actiune si au explicat cam care sunt posibilele rezultate ce vor iesi din asta.

Acum, domnilor, cei care sunteti PRO aceastui demers, va rog sa spuneti, in viziunea dvs, cum vedeti schimbarea Romaniei in urma acestei actiuni sustinute de dvs... Ce imbunatatiri se vor produce in urma venirii la putere a USL in acest mod.

Va rog domnilor, aveti cuvantul, spuneti care va fi beneficiul Romaniei, ce anume asteptati de la USL !!
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde eusebiu » 10 Iul 2012, 17:05

Echo se asteapta cam asa:'' Uite Sus Luna''.
Cum ailalti n-au facut nimic nici astia nu fac. :lol:
Romania te iubesc... vand tot si emigrez.
eusebiu

Mesajde echo » 10 Iul 2012, 17:36

eusebiu scrie:Echo se asteapta cam asa:'' Uite Sus Luna''.
Cum ailalti n-au facut nimic nici astia nu fac. :lol:

Daca nu este nici un beneficiu, pentru ce ne cheltuim banii pe vot?? pentru ce facem schimbari politice ??? pentru ce facem haos in sistemul politic, juridic, economic al tarii?? pentru ce permitem leul sa se duca in jos?? pentru ce ne stricam imaginea publica?? pentru ce ..... ??

Dar, lasa, ca poate e ceva ce imi scapa. Vreau sa ies din ignoranta si daca dumnealor ma conving ca VA FI MAI BINE, cu argumente, e clar ca e cazul sa il schimbam pe Base si voi vota in acest sens.

Daca votam intr-un anume fel, doar pt ca ni se spune asa, insemna ca nu gandim!! Refuz sa cred acest lucru, sper ca am de-a face, macar aici pe forum cu oameni care gandesc la viitorul nostru comun.

Eu si altii am expus de ce NU agreem acest demers, am venit cu argumente, am indicat efectul actual in urma acestei actiuni, precum si previziunile viitoare.

Astept

Astept acelasi lucru si de la partenerii de discutii....
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde Ioan Guist » 10 Iul 2012, 22:16

Rezumat
Base presedinte, tara in criza,Boc robotel ce ia masuri austere in plina campanie, justitie ce incepe sa lucreze, tara ramane cu efort mare in comparatie cu economii consacrate (irlanda,grecia,portugalia,italia,spania etc)pe linia de plutire.Lume nemultumita si iesire in plina iarna.Normal.

Cartus in gat, iesire prin umar, fular de ...rococo.Vantu bate in grilaj la racoare.Se mai anunta la intrare si varanul.Adica felix motanul.In cateva zile se suspenda avocatul poporului, se confisca monitorul oficial,se schimba presedintii camerelor, se modifica referendumul, se ataca ordinar deciziile CCR, si in 4 zile se suspenda presedintele ca pe un paznic .Rusine.

Sare Globul ca si ars.Agenturile straine sunt la lucru.Suntem aratati cu degetul.
Antonescu rade in fata lui "mihaela dragostea mea" avand o multitudine de orgasme ilegale ca presedinte de tara.Asta chiar e bou !! Si are ochii umezi.O muere ce-si da suvitele rebele deoparte.

Mai avem un cartush.Referendum.Sa votam cat sa nu poata ei sa fure.

Un vot categoric va dinamita clasa politica.Parlamentul se va dizolva.Banditii vor fi pusi la munca.Impreuna vom construii o cladire noua cu 400 de locuri de penitenta.

Europa ne priveste.De noi depinde sa-i ciuruim.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde jimm » 10 Iul 2012, 22:33

Cristian IONITA scrie:revenind la subiect .... ma repet .... ce poate fi mai democratic de atat?

una din definitiile democratiei ar fi ca e cea care acorda dreptul unei societati sa greseasca.

dacă populaţia va gira prin vot astfel de oameni,......

Nu populatia va gira....sub umbrela unui vot liber si democratic masina de lupta a PSD va face ceea ce stie mai bine, sa puna in miscara hoadele bine antrenate de alegatori zilieri! Singura problema ar fi fost sa stranga 51% indieni bine organizati si disciplinati...dar au rezolvat si asta in stilul caracteristic!
jimm

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE