Unii-l plac ca este chel,
Altii-l plac ca-i bestie,
Numai eu, ca am umor,
Il plac doar...de chestie!
augustin scrie:Unii-l plac ca este chel,
Altii-l plac ca-i bestie,
Numai eu, ca am umor,
Il plac doar...de chestie!
De noi depinde cit ii mai suportam, cel mult pina pe 29, dupa aia pe ei si pe mama lor!Dragos2006 scrie:dar noi , pulimea , cat ii mai suportam la putere pe acesti uselisti ?????????
Mircea_63 scrie: Convingerea mea este ca respectarea regulilor ESTE o strategie pe termen lung.
Dragos2006 scrie:ne-am facut de rahat in fata la toata lumea civilizata ! cand vezi declaratiile si luarile de pozitie din lumea occidentala doar sa fii prea ****** sa nu intelegi ca actiunile useleilor sunt toxice pentru poporul roman. De cand ponta a venit la putere nu am vazut nici o actiune in sprijinul romanilor ci numai manevre pentru a cuceri puterea absoluta , lucru nociv pentru Romania .
MIHAI BALS scrie:copii sunteti!
pai ce,trebuie sa stea 20 de ani presedinte sa faca ceva?
ca oricum in 8 ani n-a facut nimic.
ce-i poti cere mai mult?
Mircea_63 scrie:MIHAI BALS scrie:copii sunteti!
pai ce,trebuie sa stea 20 de ani presedinte sa faca ceva?
ca oricum in 8 ani n-a facut nimic.
ce-i poti cere mai mult?
Mihai, spune-ne te rog ce ar trebui sau ce ar fi trebuit sa faca Presedintele si n-a facut? Ce anume i-se reproseaza ca n-a facut de e destituit?
Nu e (decat partial) o intrebare retorica. Eu chiar nu stiu ca dintre reprosurile care i s-au adus sa fie vreuna cum ca trebuia sa faca ceva si n-a facut.
Daca imi spui un singur lucru pomenit in "acuzatia" de destituire, pe care zic ei ca trebuia sa-l faca si nu l-a facut, desi intra in atributiile lui, eu promit pe cuvant de onoare sa votez DA la referendum.
Dragos2006 scrie:Nimeni nu te obliga sa intri in banca sau in moll ! sau te obliga cineva sa-ti vinzi pamantul ?
50% pe mancare ??? ce dracu ! oare mananc numai caviar ????
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 38 vizitatori