Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde augustin » 10 Iul 2012, 22:57

Unii-l plac ca este chel,
Altii-l plac ca-i bestie,
Numai eu, ca am umor,
Il plac doar...de chestie!
Traieste fiecare clipa ca si cand ar fi ultima. E doar o chestiune de timp pana cand vei avea dreptate.
augustin

Mesajde Dragos2006 » 10 Iul 2012, 23:15

dar noi , pulimea , cat ii mai suportam la putere pe acesti uselisti ?????????
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde augustin » 10 Iul 2012, 23:29

Voi, pulimea...Cui ii pasa? Ca lor nu!
Traieste fiecare clipa ca si cand ar fi ultima. E doar o chestiune de timp pana cand vei avea dreptate.
augustin

Mesajde echo » 11 Iul 2012, 10:56

augustin scrie:Unii-l plac ca este chel,
Altii-l plac ca-i bestie,
Numai eu, ca am umor,
Il plac doar...de chestie!

:lol: :lol: :lol: In mod sigur nu esti singur augustin !!

Uite sa iti spun eu de o "chestie" pt care eu il plac:

Acum, cred ca 2 ani (?) .. cam asa ceva, a fost o intalnire la Strasbourg in care au fost prezenti si niste parlamentari rusi. La un moment dat, unul dintre ei, ii pune o intrebare lu' Base, cam asa: "Aste adevarat ca scopul politicii romanesti este anexarea Moldovei si creerea Romaniei Mari?"

Pe langa faptul ca o asemenea interpelare abrupta este considerata drept "nesimtita" si iesita din orice uzuante diplomatice (pana la urma se adresa Presedintelui unei tari, indifirent care ar fi ea, nu ... ), pentru ca in discutiile diplomatice nu iti bagi partenerul in corzi, dupa ce asculta traducerea in casti, Base se ridica de pe scaun si se indreapta catre microfonul central. Rusul crezand ca nu vrea sa raspunda striga dupa el in rusa "de ce nu raspundeti, nu ati inteles intrebarea?" - (iarasi, o mojicie de prost gust, de parca era la ma-sa in grajd)

Base ii raspunde cu zambetul caracteristic (ad literam) - "Va rog sa notati domnule Parlamentar ca Romania nu are nici un fel de experienta in anexarea altor state!!"
(dupa care presupun ca rusul s-a sters la gura...)

Deci cum sa nu il placi pentru o asemenea "chestie" ?? :D
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde costinelblagniceanu » 11 Iul 2012, 11:21

Dragos2006 scrie:dar noi , pulimea , cat ii mai suportam la putere pe acesti uselisti ?????????
De noi depinde cit ii mai suportam, cel mult pina pe 29, dupa aia pe ei si pe mama lor! ;)
Cine intreaba este prost pentru 5min. cine nu intreaba ramine prost toata viata.http://costinelblagniceanu.sun photo.ro
costinelblagniceanu

Mesajde ioanpuiu » 11 Iul 2012, 13:23

Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Mircea_63 » 11 Iul 2012, 13:28

Ca tot veni vorba de avantaje, raspund si eu intrebarii:

Il voi vota pe Basescu de dragul verticalitatii mele. Sunt lucruri pozitive in activitatea lui si altele negative.
Personal, sunt un adept al cuvantului si al regulilor. Vad in asta un beneficiu pe termen lung! Regula spune ca a fost ales si nu poate fi destituit fara sa fi incalcat grav constitutia si fara sa a fi vinovat de tradare. Indiferent ca ne place sau nu mutra lui sau hahaitul. El a fost ales si nu sunt deacord cu intrarea altora pe usa din spate, chiar daca sa zicem ca cei ce intra pe usa din spate ar fi pe placul meu sau ar reprezenta un avantaj de moment.

Beneficiul pe termen lung este stabilitatea si respectarea regulilor!

A` propos, d-l Isarescu a fost chemat la Cotroceni de catre Antonescu!!! Asta nu intra in atributiile sale de presedinte si reprezinta o imixtiune. Acest fel de lucruri au fost invocate la destituire.

Precedentul a fost creat. Ce ne facem daca de acum incolo o vom tine tot asa? Scenariu imaginar, dar nu imposibil:
Vine USL la putere, au si majoritate in parlament. Pe fondul crizei sufera o deteriorare de imagine in fata poporului, iar o parte dintre parlamentarii lor, simtind scufundarea corabiei in perspectiva urmatoarelor alegeri, trec frumusel la PDL.
Cu cateva promisiuni, PDL atrage de partea sa UDMR sau alt partid mititel si il destituie pe Presedinte. Poporul va vota, furios ca USL le-a adus austeritate. Eventual, fara austeritate, traim din imprumuturi si ne grecizam. Care din aceste doua variante doriti sa o lasam copiilor nostrii?

Convingerea mea este ca respectarea regulilor ESTE o strategie pe termen lung.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde echo » 11 Iul 2012, 15:32

Mircea_63 scrie: Convingerea mea este ca respectarea regulilor ESTE o strategie pe termen lung.

respectare regulilor este o conditie esentiala pentru o trecere de la o democratie de maidan (vezi anii '90) la o democratie autentica (vezi modele vestice)

Am mai zis odata - sarim ca rata la muci sa dam jos Presedintele, dar nu am vazut niciodata romanii sa iasa in strada si sa ceara Procuraturii, Min de Justitia, DNA-ului, Garda Financiara, Autoritatea Vamilor, Politia, DSV, Garda de Mediu ... etc, etc pana la Protectia civila si cate o mai fi, SA ISI FACA TREABA PENTRU CARE SUNT PLATITI !!!

Daca astia si-ar fi facut treba nu aveam atatea jafuri in tara in jurul carora sa discutam acum... Care e problema principala?? nerespectarea regulilor... neaplicarea legislatiei... nicidecum culoarea sau forma presedintelui...
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde MIHAI BALS » 11 Iul 2012, 16:36

copii sunteti!
pai ce,trebuie sa stea 20 de ani presedinte sa faca ceva?
ca oricum in 8 ani n-a facut nimic.
dupa mine niciun presedinte n-ar trebui sa stea mai mult da 4 ani.
rotire de partide.
la 4 ani.
NU sunt membru in niciun partid.
N-AM fost niciodata.
ce-i poti cere mai mult?
atata poate!
sau a putut!
ca si matca!
e...epuizata la cativa ani!
trebuie sa-i sucim gatul!
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 11 Iul 2012, 18:46

Dragos2006 scrie:ne-am facut de rahat in fata la toata lumea civilizata ! cand vezi declaratiile si luarile de pozitie din lumea occidentala doar sa fii prea ****** sa nu intelegi ca actiunile useleilor sunt toxice pentru poporul roman. De cand ponta a venit la putere nu am vazut nici o actiune in sprijinul romanilor ci numai manevre pentru a cuceri puterea absoluta , lucru nociv pentru Romania .

ca si eram bagati in seama rau de tot!
eram grivei care trebuia sa stea cuminte si eventual sa mai primeasca maxim un os!
ce tot atata frica de schimbare?
sau poate...
daca constitutia ar prevede scimbarea presedintelui si a partidului aflat la putere la 4 ani ,consider ca s-ar termina cu aceste patimi bolnavicioase si invrajbiri(la care se pricepe foarte bine cineva).
MIHAI BALS

Mesajde Dragos2006 » 11 Iul 2012, 19:01

pana una alta pensiile si salariile bugetarilor romani sunt platite cu o contributie majora a tarilor dezvoltate gen Germania. Daca de maine nu mai vin banii din vest adio pensii si salarii . In timpul lui Base si a lui Boc pensiile si salariile s-au platit toate la timp . Daca useleii o vor tine tot asa se va ajunge ca Germania , SUA sa uite sa ne mai dea bani.

Apropo , sa va dau un exemplu de o mare minciuna uselista : aaaaa, nu mai avem bani de marit pensii si salarii deoarece cei de la pdl au furat toti banii Romaniei ... ca si cum incasarile bugetare nu ar fi permanente ... prosti ne mai cred ! sau cei care voteaza cu useleul sunt chiar prosti....
Dragos2006

Mesajde Mircea_63 » 11 Iul 2012, 19:26

MIHAI BALS scrie:copii sunteti!
ce-i poti cere mai mult?

Mihai, spune-ne te rog ce ar trebui sau ce ar fi trebuit sa faca Presedintele si n-a facut? Ce anume i-se reproseaza ca n-a facut de e destituit?
Nu e (decat partial) o intrebare retorica. Eu chiar nu stiu ca dintre reprosurile care i s-au adus sa fie vreuna cum ca trebuia sa faca ceva si n-a facut.
Daca imi spui un singur lucru pomenit in "acuzatia" de destituire, pe care zic ei ca trebuia sa-l faca si nu l-a facut, desi intra in atributiile lui, eu promit pe cuvant de onoare sa votez DA la referendum.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde MIHAI BALS » 11 Iul 2012, 19:30

vad ca unii o ia pe aratura.
chiar daca nu e toamna.
saracii nemti si americani,ne dau.
NE IAU!!!
si au inceput cu pamanturile.
cu agricultura aveam si noi o sansa.
apoi au facut moluri.
ca romanii dau 50% pe mancare.
si cineva trebuia sa faca profit.
care profit e dat inapoi dar cu DOBANDA!
am uitat ...bancile!
samd.
MIHAI BALS

Mesajde Dragos2006 » 11 Iul 2012, 19:37

Nimeni nu te obliga sa intri in banca sau in moll ! sau te obliga cineva sa-ti vinzi pamantul ?
50% pe mancare ??? ce dracu ! oare mananc numai caviar ????
Dragos2006

Mesajde MIHAI BALS » 11 Iul 2012, 19:40

Mircea_63 scrie:
MIHAI BALS scrie:copii sunteti!
ce-i poti cere mai mult?

Mihai, spune-ne te rog ce ar trebui sau ce ar fi trebuit sa faca Presedintele si n-a facut? Ce anume i-se reproseaza ca n-a facut de e destituit?
Nu e (decat partial) o intrebare retorica. Eu chiar nu stiu ca dintre reprosurile care i s-au adus sa fie vreuna cum ca trebuia sa faca ceva si n-a facut.
Daca imi spui un singur lucru pomenit in "acuzatia" de destituire, pe care zic ei ca trebuia sa-l faca si nu l-a facut, desi intra in atributiile lui, eu promit pe cuvant de onoare sa votez DA la referendum.

pai problema e ca n-a facut nimic.
eu personal n-am fost mandru ca e presedintele meu.
motivatia curtii spune clar n-a fost impartial cum ar fi trebuit sa fie un presedinte.
sa ne intelegem,50% nu sunt nici eu de acord cu acest tip de destituire.
dar nu se poate coabita cu el.
se pierd 2 ani.
sa presupunem ca ramane(si are sanse).
credeti ca ne mai arata ceva in cei 2 ani?
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 11 Iul 2012, 19:47

Dragos2006 scrie:Nimeni nu te obliga sa intri in banca sau in moll ! sau te obliga cineva sa-ti vinzi pamantul ?
50% pe mancare ??? ce dracu ! oare mananc numai caviar ????

spre mandria mea nu am credite iar pamant cumpar.
pai 50% din venitul altora nu al nostru.
ca doar unii mai si muncesc(cu cap).
in alta ordine de idei,acum cativa ani, la inceput de apicultura,m-a ajutat experiena care ai impartasit-o pe forum.
MIHAI BALS

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE