Iti inteleg nemultumirile si sunt convinsi ca TOTI de pe acest forum au aceste nemultumiri. Scria cineva cu cateva zile in urma ca la noi nu exista partide politice ci grupuri de interese ce alearga dupa ciolan. Rezonez cu aceasta afirmatie. Sunt nemultumit cu halul in care a ajuns aceasta biata tara. Base nu e un sfant si nu pot aprecia cata parte de vina are ca s-a ajuns aici, dar nu sunt deacord cu modul in care s-a procedat.
De exemplu, daca i se reprosa ca a facut lobby pentru o companie straina (aia cu aurul), sub masca necesitatii creerii locurilor de munca, se vota treaba asta in Parlament -fara schimbarea presedintilor camerelor, deoarece acolo s-au incalcat niste reguli- iar CC dadea verde -fara a i se restrange prerogativele- urma votul popular si nimeni nu avea de comentat.
Ce am eu personal de reprosat e modul aproape samavolnic si cu incalcarea regulilor, prin care a ajuns Crin presedinte, iar Base suspendat. Maine poimaine, poate da D-zeu un presedinte providential si clica de mafioti procedeaza la fel...
Respectarea statului de drept e singura noastra sansa de viitor! Providentiali sa fie astia de s-au catarat acuma la putere si tot nu sunt deacord cu felul in care au obtinut-o. Nu cred ca vor putea face ceva atat de bun incat sa echilibreze raul pe care l-au facut deja.
PS Presdintele trebuie sa reprezinte Romania si mai putin sa faca ceva. Daca vroia Ponta sa faca ceva si il incurca Base, trebuia sa arate concret acest lucru. Aud mereu ca nu se poate coabita...As vrea un exemplu concret in care Base a pus bete in roate!
Treaba cu plagiatul