Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde Mircea_63 » 11 Iul 2012, 20:02

Mihai, hai sa vorbim aceasi limba! Bineinteles, daca esti dispus la dialog.

Iti inteleg nemultumirile si sunt convinsi ca TOTI de pe acest forum au aceste nemultumiri. Scria cineva cu cateva zile in urma ca la noi nu exista partide politice ci grupuri de interese ce alearga dupa ciolan. Rezonez cu aceasta afirmatie. Sunt nemultumit cu halul in care a ajuns aceasta biata tara. Base nu e un sfant si nu pot aprecia cata parte de vina are ca s-a ajuns aici, dar nu sunt deacord cu modul in care s-a procedat.

De exemplu, daca i se reprosa ca a facut lobby pentru o companie straina (aia cu aurul), sub masca necesitatii creerii locurilor de munca, se vota treaba asta in Parlament -fara schimbarea presedintilor camerelor, deoarece acolo s-au incalcat niste reguli- iar CC dadea verde -fara a i se restrange prerogativele- urma votul popular si nimeni nu avea de comentat.

Ce am eu personal de reprosat e modul aproape samavolnic si cu incalcarea regulilor, prin care a ajuns Crin presedinte, iar Base suspendat. Maine poimaine, poate da D-zeu un presedinte providential si clica de mafioti procedeaza la fel...

Respectarea statului de drept e singura noastra sansa de viitor! Providentiali sa fie astia de s-au catarat acuma la putere si tot nu sunt deacord cu felul in care au obtinut-o. Nu cred ca vor putea face ceva atat de bun incat sa echilibreze raul pe care l-au facut deja.

PS Presdintele trebuie sa reprezinte Romania si mai putin sa faca ceva. Daca vroia Ponta sa faca ceva si il incurca Base, trebuia sa arate concret acest lucru. Aud mereu ca nu se poate coabita...As vrea un exemplu concret in care Base a pus bete in roate!
Treaba cu plagiatul :lol: :lol: :lol: sa fim seriosi!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Dragos2006 » 11 Iul 2012, 20:12

Ce suturi in c*r a luat azi ponta la Bruxeles !!! Cand va sosi acasa va spune ca a facut un pas inainte ... :lol:
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde Mircea_63 » 11 Iul 2012, 20:15

De ultima ora: Ponta o lasa moale si accepta sa faca referendumul asa cum o cere CC, dar abia dupa intalnirea cu Martin Schulz...

Trebuia sa se ajunga aici? Sa il traga altii de maneca cum ca in UE regulile se respecta?
Mircea_63

Mesajde MIHAI BALS » 11 Iul 2012, 20:18

sunt curios daca in noile conditii(50%+1 la vot) mergeti sa va sustineti IDOLUL sau stati acasa?
orice sut in fund e un pas inainte!
si gata cu prostiile ca am roii de hranit.
de,am doar 130,n-am ajuns la 300 sa-mi iau angajat.
nu ca nu-mi permit dar inca mai pot.
MIHAI BALS

Mesajde Dragos2006 » 11 Iul 2012, 20:22

useleii aplica planul B , Romania are doar 15 milioane de locuitori.....
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde iosif petru » 11 Iul 2012, 20:31

cel mai tare e basescu!!!!!!!!!
iosif petru

Mesajde cristi_vidican » 11 Iul 2012, 20:52

Voi mergeti la vot?
Ca vad ca Ponta a cedat pana la urma si respecta legea.
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde jimm » 11 Iul 2012, 20:55

Mircea_63 scrie:.....
A` propos, d-l Isarescu a fost chemat la Cotroceni de catre Antonescu!!! Asta nu intra in atributiile sale de presedinte si reprezinta o imixtiune. Acest fel de lucruri au fost invocate la destituire.

...........

Dupa ce leu' in raport cu euro o lo-se-se la vale pana ieri datorita "stabilitatii politice" :) facand ca o parte a populatiei (sa nu spun o mare parte a populatiei) indatorata in euro sa intre in panica, astazi ca sa vezi prin magie euro s-a potolit.... sigur datorita stabilitatii politice ce se prefigureaza :lol: :lol: :lol: Doar nu vroiati sa-si puna guvernarea in cap inrobitii in euro!
jimm

Mesajde Mircea_63 » 11 Iul 2012, 21:26

sunt curios daca in noile conditii(50%+1 la vot) mergeti sa va sustineti IDOLUL sau stati acasa?
orice sut in fund e un pas inainte![/quote]
Mihai, vezi ca la treaba asta cu IDOLUL jignesti multa lume si o faci pe nedrept. Sa inteleg ca opozantii lui Base sunt IDOLII tai? Hai sa fim seriosi.

Hraneste roii ca sigur nu vine nici Base nici Ponta sa o faca! Spor si butoaie pline!
Mircea_63

Mesajde Ioan Guist » 11 Iul 2012, 21:43

MIHAI BALS scrie:copii sunteti!
pai ce,trebuie sa stea 20 de ani presedinte sa faca ceva?
ca oricum in 8 ani n-a facut nimic.
dupa mine niciun presedinte n-ar trebui sa stea mai mult da 4 ani.
rotire de partide.
la 4 ani.
NU sunt membru in niciun partid.
N-AM fost niciodata.
ce-i poti cere mai mult?
atata poate!
sau a putut!
ca si matca!
e...epuizata la cativa ani!
trebuie sa-i sucim gatul!

Buna analogie.Numai ca eu zic altfel.
Suntem in toamna si e lipsa de cules.Seceta.In stup (in tara) nu e decat ceva coronite de haleala.Trebuie musai adus de afara ceva ...sirop.Matca e cheala-plesuva.Drept e ca are 4 ani.Fecundarea, istoricul ei o fost destul de bun.Initial am vrut sa o schimb la 2 ani.Am avut doua figurante ce nu promiteau.Dovada e ca le-am rupt gatu.Geoana am trecuta pe linie moarta si s-a stins singura.Nu face nimic.Absolut nimic.Crinuta am pus-o la lucru in alta familie dar parca doarme.I-am rupt gatu.Batrana, cheala a dovedit ca are sange in instalatie.O "Pontat" o "nastat" binisor.Dupa o vara cu lipsa de cules ma si mir de unde mai are ceva miere.
La data de 15 octombrie, nu ma mai incumet sa o schimb.Nu mai am regini de mult.Una de salvare e exclus.ca fecundarea va fi ...moca si deci regina (presedintele interimar) nu va avea ...ovariolele umplute.In familie nu va mai fi coeziune.Decat sa pierd familia, decat sa ies din iarna cu o juma de rama (si aia numai trantori) mai bine stau pe ce sunt sigur.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde MIHAI BALS » 11 Iul 2012, 22:36

Ioan Guist scrie:
MIHAI BALS scrie:copii sunteti!
pai ce,trebuie sa stea 20 de ani presedinte sa faca ceva?
ca oricum in 8 ani n-a facut nimic.
dupa mine niciun presedinte n-ar trebui sa stea mai mult da 4 ani.
rotire de partide.
la 4 ani.
NU sunt membru in niciun partid.
N-AM fost niciodata.
ce-i poti cere mai mult?
atata poate!
sau a putut!
ca si matca!
e...epuizata la cativa ani!
trebuie sa-i sucim gatul!

Buna analogie.Numai ca eu zic altfel.
Suntem in toamna si e lipsa de cules.Seceta.In stup (in tara) nu e decat ceva coronite de haleala.Trebuie musai adus de afara ceva ...sirop.Matca e cheala-plesuva.Drept e ca are 4 ani.Fecundarea, istoricul ei o fost destul de bun.Initial am vrut sa o schimb la 2 ani.Am avut doua figurante ce nu promiteau.Dovada e ca le-am rupt gatu.Geoana am trecuta pe linie moarta si s-a stins singura.Nu face nimic.Absolut nimic.Crinuta am pus-o la lucru in alta familie dar parca doarme.I-am rupt gatu.Batrana, cheala a dovedit ca are sange in instalatie.O "Pontat" o "nastat" binisor.Dupa o vara cu lipsa de cules ma si mir de unde mai are ceva miere.
La data de 15 octombrie, nu ma mai incumet sa o schimb.Nu mai am regini de mult.Una de salvare e exclus.ca fecundarea va fi ...moca si deci regina (presedintele interimar) nu va avea ...ovariolele umplute.In familie nu va mai fi coeziune.Decat sa pierd familia, decat sa ies din iarna cu o juma de rama (si aia numai trantori) mai bine stau pe ce sunt sigur.

eu...am o parere f. buna despre ...logica!
din pacate,daca in anumite taine ale apiculturii te stimez,aici ai oproblema.
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 11 Iul 2012, 22:40

Mircea_63 scrie:sunt curios daca in noile conditii(50%+1 la vot) mergeti sa va sustineti IDOLUL sau stati acasa?
orice sut in fund e un pas inainte!

Mihai, vezi ca la treaba asta cu IDOLUL jignesti multa lume si o faci pe nedrept. Sa inteleg ca opozantii lui Base sunt IDOLII tai? Hai sa fim seriosi.

Hraneste roii ca sigur nu vine nici Base nici Ponta sa o faca! Spor si butoaie pline![/quote]
eu n-am avut intentia sa jignesc pe nimeni.
am pus o intrebare si vreau un raspuns clar.
nu vad pe nimeni sa-l dea.
reformulez:mergeti la vot sau stati acasa ca...lasii?
am o problema,daca gandesc ceva o si spun.
MIHAI BALS

Mesajde ioanpuiu » 11 Iul 2012, 23:18

MIHAI BALS scrie:reformulez:mergeti la vot sau stati acasa ca...lasii?

Ai afirmat deja că eşti pentru schimbarea lui Băsescu iar marea majoritate a celor care şi-au exprimat o opţiune aici (pe forum) sunt pro Băsescu.
În loc să te bucuri că s-ar putea să nu meargă la vot, tu te superi şi aproape că îi faci laşi ?

P.S.
:lol: Oţule ! încerci să la faci o "cheiţă".
Ştii că dacă prezenţa la vot va fi slabă (sub 50% +1), CCR nu va valida rezultatul referendumului şi ... ghici cine se întoarce la Cotroceni...
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde patrascu » 11 Iul 2012, 23:23

Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde ioanpuiu » 11 Iul 2012, 23:36

Bună seara Pătraşcule !
ce spui de primirea asta ?
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde MIHAI BALS » 11 Iul 2012, 23:43

ioanpuiu scrie:
MIHAI BALS scrie:reformulez:mergeti la vot sau stati acasa ca...lasii?

Ai afirmat deja că eşti pentru schimbarea lui Băsescu iar marea majoritate a celor care şi-au exprimat o opţiune aici (pe forum) sunt pro Băsescu.
În loc să te bucuri că s-ar putea să nu meargă la vot, tu te superi şi aproape că îi faci laşi ?

P.S.
:lol: Oţule ! încerci să la faci o "cheiţă".
Ştii că dacă prezenţa la vot va fi slabă (sub 50% +1), CCR nu va valida rezultatul referendumului şi ... ghici cine se întoarce la Cotroceni...

un general fara armata!
sau unul care a mintit cu mana pe BIBLIE ca n-a lovit un...copil!
MIHAI BALS

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE