Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde mibu » 12 Iul 2012, 00:18

Referitor la vot ,rețineți - votezi pe cine vrei DAR iese cine trebuie !!!
BLÎND DAR SIGUR !
mibu

Mesajde akmm » 12 Iul 2012, 08:26

MIHAI BALS scrie:sunt curios daca in noile conditii(50%+1 la vot) mergeti sa va sustineti IDOLUL sau stati acasa?

Domnule Mihai Bals, oricum nu ati votat cu Traian Basescu, nu vad de ce va dati de ceasul mortii sa faceti pe dezamagitul.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde Mircea_63 » 12 Iul 2012, 10:14

MIHAI BALS scrie:.
reformulez:mergeti la vot sau stati acasa ca...lasii?
am o problema,daca gandesc ceva o si spun.

Pana una alta, sunt madru ca in tara asta avem voie sa avem pareri diferite. DA, ma duc la referendum si nu vad ce legatura are asta cu curajul sau lasitatea. Doamne fereste sa ajunga sa fie un act de curaj, votarea.

Din formularile tale sesizez un oarecare dispret fata de cei care au alte optiuni decat tine. Daca reusesti sa scapi de orgoliul de a avea numai tu dreptate si sa accepti ca exista si alte parerei, vei percepe altfel democratia.
Eu sunt cu totul deacord ca altii sa aibe alta parere decat mine si sa accept rezultatele, indiferent ca sunt cum doream eu sau nu, fara sa-i socotesc pe cei aflati in opozitie cu mine lasi, prosti etc
Si eu am aceasi problema ca si tine, deseori, daca gandesc ceva simt si nevoia sa o spun. Doar ca nu ma supar daca altii au alta parere.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Dragos2006 » 12 Iul 2012, 10:20

Useleii pregatesc o frauda in masa la acest referendum asa ca este mai bine sa nu particip la aceasta hotie . Nu vreau sa-mi murdaresc constiinta girand prin prezenta mea potlogariile produse de aceasta gasca de banditi .
Costitutia spune calar : presedintele Romaniei este ales pe 5 ani , de ce toate aceste vrajeli inutile ? CATE LOCURI DE MUNCA A PRODUS GUVERNUL PONTA DE CAND S-A INSTALAT LA GUVERNARE ????
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde Mircea_63 » 12 Iul 2012, 11:02

Dragos2006 scrie:Useleii pregatesc o frauda in masa la acest referendum asa ca este mai bine sa nu particip la aceasta hotie . Nu vreau sa-mi murdaresc constiinta girand prin prezenta mea potlogariile produse de aceasta gasca de banditi .
Costitutia spune calar : presedintele Romaniei este ales pe 5 ani , de ce toate aceste vrajeli inutile ? CATE LOCURI DE MUNCA A PRODUS GUVERNUL PONTA DE CAND S-A INSTALAT LA GUVERNARE ????

Dragos...cum scriam mai sus, nu pot sa tac. Pe ce te bazezi cand afirmi sa USL pregateste fraudarea? Si cum ar fi posibila? Daca o luam asa cu zvonistica, ajungem la paranoia.
Vrei un exemplu? Il creez chiar acum:
"Lasii de sustinatori Basisti jubileaza, urmarind castigarea alegerilor prin neprezentare, impotriva vointei populare.
Ganditi-va ca daca se prezinta 8.999.999 de alegatori si toti acestia voteaza schimbarea, ticalosul de Base cu clica lui de parveniti, raman la putere ca sa ne jefuiasca in continuare. Acest lucru a fost de fapt urmarit si de UE. Credeti cumva ca acestia doresc binele Romaniei? Acesti urmaresc sa ne jefuiasca in continuare. Petrolul, siderurgia, comunicatiile, padurile defrisate, distrugerea celui mai mare complex de porcine din Europa-pentru a construi apoi altul in Ungaria... sunt numai cateva exemple. Cu sprijinul lui Base, Romania va deveni o colonie a Europei, o piata de desfacere a produselor lor create special pentru lumea a treia, o sursa de mana de lucru ieftina si un poligon de incercare pentru Initium.
Aparitia unui tanar ambitios, precum Ponta, care planuia sa iesim de sub jugul FMI i-a speriat. Si-ar permite oare Romania sa se amestece in treburile lor interne? Totodata, Base a primit de la Israelieni arma psihotronica de influentare a prostimii, cu scopul de subjugare a maselor. Efectul e insa ineficient la persoanele inteligente si cu un nivel ridicat al intelectului. Asa se explica de fapt si distrugerea invatamantului, scopul final fiind inrobirea si jefuirea resurselor.
Base a semnat cu Americanii (in secret) acceptul intrarii acestora in sanctuarul Zamolxian de sub muntii Bucegi, loc pe reprezinta o poarta stelara ce permite accesul spre alte lumi. Caderea lui Base inainte de termen ii incurca foarte mult. Astfel se explica si sprijinul dat lui Base de catre ambasadorul American.
Toata perindarea de ambasadori ce a avut loc ieri la Palatul Cotroceni, indica profunda lor ingrijorare pentru pierdera gainii cu oua de aur. Din surse sigure se zvoneste ca Ponta ar urma sa fie asasinat in cazul in care totusi Base nu va ramane in functie.....Atentie Romani, vi se pregateste ceva!"

Vezi, e doar un joc, dar daca acceptam prostiile astea, unde ajungem? Sau esti tu oarece agent secret si detii informatii vitale pentru tara?
Mircea_63

Mesajde janese » 12 Iul 2012, 11:29

cu ticalosu si clica lui. :P ...este de opt ani!...dar intreb si eu...voi cei 20-8 ani=12 ani...ce ati facut????
usl a iesit ca a promis ca va mai da niste banuti in plus, pe nemunca,din imprumutri externe ca altfel nu are de unde!..la bugetari...
,,ticalosii astia" au fost singurii in 22 de ani care au avut curajul sa taie in carne vie puturosenia...pe cand clica psd-istaaa....... a intreetinut-o si a ridicat-o la rang de mandrie :o
nu neg ca, coruptie este peste tot,dar ce a facut usl -istii de cand ponta este prim ministru....nu pot sa -i categorisesc decat...maidanezi :lol: pe cand ailaltzii ,,basistii"au fost hoti desteptzi! :lol:
care nu se duce la vot si o sa iasa basescu......nu e decat o respectare a legii...nici o lege nu zice prezenta obligatorie la vot!...ai ceva nu pdl-istii sau probasistii daca respecta legea? :lol:
ps...
la bac nu am voie sa copiez...ma da afara...ma infiereaza societatea ....dar la doctorat am voie sa copiez??? si daca m-ai prins ,,copy paste" nu-mi faci nimic????
janese

Mesajde Dragos2006 » 12 Iul 2012, 11:48

"ticalosul de Base cu clica lui de parveniti, raman la putere ca sa ne jefuiasca in continuare. Acest lucru a fost de fapt urmarit si de UE. "

Cum palaria mea sa ne jefuiasca cand bugetul Romanie este la dispozitia lui ponta . Ma , voi cititi ce postati pe net ????/ Acum cateva zile ponta a virat din bugetul de stat in conturile lui felix motanul 185 milioane de euro . Ca ponta fura acum tot ce poate cum se cheama ? In ultimile doua luni ce a jufuit Base ????

Va reamintesc o zicala din batrini : NU ESTE O RUSINE SA TE NASTI PROST DAR ESTE O RUSINE SA MORI PROST ! , nu este un atac la o persoana anume ci doar o vorba de duh. Cine se regaseste in aceasta zicala sa nu uite ca mai are timp sa nu moara prost !
Dragos2006

Mesajde Mircea_63 » 12 Iul 2012, 11:52

Janese, plagiatul ala e o lucratura de-a lui Base. De fapt tipul care i-a scris-o -Ponta dicta la mobil, ca deh era prins in alte activitati pentru binele romanilor- ei bine, tipul era agentul secret al lui Base si de fapt totul; a fost o lucratura. :lol:
Domnu1 care semnezi aicea Janese, unde zici matale ca stai? Razavad ai? Las ca verificam noi ce-i cu Janese ala din Razvad. Asta e o anagrama de la zdrava + d de la deruta. Precis si mata esti agent sectret, dar acum te-am demascat.
Vom face verificari :lol: :lol:

Haloo Dragos, textul ala era o parodie, daca cumva nu te-ai prins. Parodie la paranoia cu informatiile tale secrete despre furtul alegerilor. :lol:
Mircea_63

Mesajde MrBee » 12 Iul 2012, 12:22

janese scrie:cu ticalosu si clica lui. :P ...este de opt ani!...dar intreb si eu...voi cei 20-8 ani=12 ani...ce ati facut????
usl a iesit ca a promis ca va mai da niste banuti in plus, pe nemunca,din imprumutri externe ca altfel nu are de unde!..la bugetari...
,,ticalosii astia" au fost singurii in 22 de ani care au avut curajul sa taie in carne vie puturosenia...pe cand clica psd-istaaa....... a intreetinut-o si a ridicat-o la rang de mandrie :o
nu neg ca, coruptie este peste tot,dar ce a facut usl -istii de cand ponta este prim ministru....nu pot sa -i categorisesc decat...maidanezi :lol: pe cand ailaltzii ,,basistii"au fost hoti desteptzi! :lol:
care nu se duce la vot si o sa iasa basescu......nu e decat o respectare a legii...nici o lege nu zice prezenta obligatorie la vot!...ai ceva nu pdl-istii sau probasistii daca respecta legea? :lol:
ps...
la bac nu am voie sa copiez...ma da afara...ma infiereaza societatea ....dar la doctorat am voie sa copiez??? si daca m-ai prins ,,copy paste" nu-mi faci nimic????

Sunt citeva observatii aici :
- au taiat in carne vie puturosenia nu ca sa faca ei curat in tara ci fiindca n-au mai avut de unde fura fiindca era criza.
- sa pretindem ca usl-ul n-a facut nimic in 2 luni si sa nu vedem ca pdl n-a facut nimic in 8 ani e ceva...
- hotii destepti sunt mult mai periculosi decit cei prosti. La cit de destepti poti fi numiti Boc,Anastase,Talmacean &co
- copy-paste e valabil de ieri si pentru Blaga si ai lui...
MrBee

Mesajde patrascu » 12 Iul 2012, 12:28

Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde Jean Valjean » 12 Iul 2012, 13:03

Vad ca sunt unii pe aici care nu inteleg care este subiectul si scopul acestei discutii si incearca sa faca din ea o anexa a Antenei3. Pe acestia ii rog urmatoarele lucruri:

- nu mai puneti filmulete de pe youtube in care Base sau Ponta fac nu stiu ce - nu acesta este subiectul discutiei, subiectul discutiei este democratia care este incalcata sau nu

- renuntati la dihotomia bine-rau, alb-negru, hot-cinstit - nu acesta este rostul discutiei, nimeni nu afirma ca Basescu este un sfant iar Ponta un drac sau invers

- nu mai faceti atacuri la persoana - nu acesta este scopul discutiei, scopul acestei discutii este sa ne lamurim cu totii si unii pe altii ce inseamna democratia si daca ce se intampla acum este firesc intr-o democratie sau nu; ca o sugestie, faptul de a-ti putea exprima parerea fara sa ti se dea in cap este o forma de democratie,iar datul in cap poate fi considerata si jignirea adusa celuilalt ca urmare a faptului ca nu are aceeasi parere cu a ta.

Va multumesc anticipat.

P.S. Ar fi bine daca cei care scriu in acest topic si-ar face cunoscuta apartenenta la un partid sau altul, ca sa stim si noi cu cine avem de-a face. Eu va asigur ca nu sunt inscris in nici un partid.
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde ioanpuiu » 12 Iul 2012, 14:18

Nu sunt şi nu am fost niciodată înscris într-un partid, nici măcar în PCR.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde janese » 12 Iul 2012, 14:47

ioanpuiu scrie:Nu sunt şi nu am fost niciodată înscris într-un partid, nici măcar în PCR.

:lol: :lol: :lol: pentru puiu..,,dezedentu"
nici eu nu apartin nici unui partid...dar in pcr am fost...acuuu..p-a dreapta...de nu erai menbru...ori erai desedent,ori drojdier....ori caca..ori caca :lol: puiuleneeeee!!!!!!!!!!!!
janese

Mesajde ioanpuiu » 12 Iul 2012, 14:57

Eram în liceu şi trecusem deja la seral lucrînd în proiectare.
Am fost chemat (invitat ?) la o şedinţă pe institut şi cred că trebuia/urma să fiu făcut sau propus UTCist.
Cînd mi-a venit rîndul să vorbesc (despre problemele institutului) am spus sincer ce gîndeam.

Nu m-au mai căutat niciodată.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Dragos2006 » 12 Iul 2012, 15:10

Acesti oameni stiu cel mai bine sa se descurce in democratie :

http://www.youtube.com/watch?v=1H-OMMKj ... re=mh_lolz
Dragos2006

Mesajde Mircea_63 » 12 Iul 2012, 15:28

Eu am fost facut membru PCR, in `89. Daca e sa ma critice cineva pentru asta, as vrea sa fie unul care a fost proaspat absolvent al facultatii pe vremea aceea, fara pile si cu venituri modeste. Din fericire, caca n-a trebuit sa mananc.

In acelasi timp, 16 dec. `89 m-a prins pe strazile Timisoarei...Ba am mai fost pentru scurt timp si membru FSN. Dupa infiintarea partidelor insa, am devenit apolitic.

Am o intrebare: care e diferenta intre raul cel mai mic si binele cel mai mare? :?
Mircea_63

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE